Direkt till innehållet

Campingslöjd (7–15 år) T.o.m. vt 2024

Kom och slöjda med oss! Campingslöjd erbjuder många spännande slöjdtekniker att välja på och det finns alltid något som passar alla barn. Du får arbeta med trä, ståltråd, textilt och plåt.

Campingslöjd fokuserar på glädjen att får använda sina händer och slöjda något att ta med sig hem. Oavsett bakgrund kan alla barn slöjda något efter sina förutsättningar och kunskap. Genom ett långbord av olika tekniker och material finns det alltid något som passar barnets egna intressen. Till hjälp används enbart enklare handverktyg. Barn i olika åldrar kan slöjda tillsammans och inspirera varandra till skapandet.

Jeanette och Anna har lång erfarenhet av att arbeta med barn och unga på olika sätt. Aktiviteten passar utmärkt för olika arrangemang inom barnkultur såsom festivaler, lovaktiviteter, temadagar, skola eller vid andra evenemang. Beroende på årstid kan Campingslöjd både vara inomhus och utomhus. Tillsammans slöjdas det med glädje som fokus.

Vi tar med allt material och alla redskap.

Medverkande: Jeanette Rångeby och Anna Hjortmark.

Fotograf: Jeanette Rångeby

Kontaktperson för bokning

Jeanette Rångeby
Mejl: info@jarform.se
Telefon: 073 674 89 04

Kostnad VT 2023

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a programmet 18 800 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

 

Kostnad läsåret 2023–2024

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a programmet 19 200 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Mer information

Publik: Max 14 deltagare exkl. personal.

Längd: 2 x 2 tim med föranmälan eller 3-4 tim med drop-in.

Lokal: 4 vanliga bord och 14 pallar/stolar. Borden behöver vara uppdelade 2 st till material och redskap och 2 st med stolar runt. Om utomhus behöver vi ett tält som är 3 x 6 m med ett par väggar.

Turnéperiod: VT 2023, Läsåret 2023–2024

Typ: Slöjd