Direkt till innehållet
Du, jag vi – ett tillsammansverk (6–12 år)

Du, jag vi – ett tillsammansverk (6–12 år)

”Vill du hänga med mig?” Varje barn får göra sin egen individuella stora ”pärla” i diverse olika  material. En pärla som kanske berättar något om hens värld.

Då alla pärlor är färdiga sätts de samman till ett stort smycke. Flera ”pärlor” behövs för att bilda ett stort armband eller kanske ett halsband. Det individuella uttrycket blir ett viktigt element tillsammans med de andra. Vi ser hur det blir när allas ”pärlor” får hänga tillsammans, men du får förstås ta med din egen hem!

Lotta Malmsten har en Master i textil konst från HDK och är även utbildad bildlärare. Hon arbetar deltid som konstlärare på kulturskolan i Varberg. ”Jag arbetar i diverse material med olika tekniker. Jag har lätt för att se möjligheter i material som kanske många vill slänga”.

Medverkande: Lotta Malmsten
Foto: Lotta Malmsten

Vem är jag?

Under 2021 visas en mängd olika utställningar på temat mode i Halland. Ofta syftar mode på kläder och yttre attribut, trender som kan leda till att alla ser ungefär likadana ut. Men det kan också vara ett sätt att berätta något om sig själv och den man vill vara. Mode kan vara roligt, lite som att klä ut sig, och också praktiskt då man ibland kan vilja gömma sig bakom det.

Kontakt för bokning

Charlotte Malmsten, tel. 070 513 10 07. E-post: charlottemalmsten@gmail.com

Kostnad

Totalpris som faktureras

Regional subvention

Dag 1, 1:a programmet 4 500 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a programmet samma dag och lokal 4 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

 

Senast ändrad:

Mer information

Publik: Max 15 deltagare inkl. personal.

Längd: 2 tim

Lokal: Tillgång till vatten samt bord och stolar. Programmet kan genomföras utomhus, under tak vid dåligt väder. Det ska finnas en vuxen person som kan assistera.

Turnéperiod: Läsåret 2021–2022

Typ: Konst