Direkt till innehållet
FOF – föreställningen om fittan/snippan (10–12 år)

FOF – föreställningen om fittan/snippan, är en lekfull och undersökande föreställning för mellanstadiet och deras vuxna. Dansarna introducerar sin publik till en värld där vi tillsammans utforskar och ställer oss frågor kring en av våra mest laddade kroppsdelar och ord.

Dansarna vecklas ut som en stor blomma, omskapas likt ett kalejdoskop och plockar bokstavligen ner kroppsdelen från dess piedestal. De leker sig fram till kunskap om kroppsdelens anatomi och tillsammans närmar vi oss ordet fitta och avdramatiserar dess laddning när vi blir fitta med ”Fittis och Svettis” och slår oss ner på fittkuddarna i vår egen hallongrotta.

I FOF undersöker vi hur fittan kan vara en kroppsdel och ett ord precis som alla andra och hur vi tillsammans genom rörelse, ordlek och kärlek kan göra ett skällsord till ett positivt laddat manifest. Med finkänslig ton, lekfullhet, kroppsglädje och en stor portion humor bjuder Kroppsklubben in till FOF – föreställningen om fittan/snippan.

Artist/grupp/kulturskapare: Kroppsklubben
Medverkande: Elise Brewer, Jilda Hallin, Lisa Nilsson + 1 tekniker
Foto: Graham Aday

Trailer för FOF på Vimeo

Kontakt för bokning

Lisa Nilsson, telefon: 070-383 3083, e-post: info@kroppsklubben.se

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a föreställningen 21 208 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a föreställningen 7000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Publik: Max 70 personer inkl. personal.

Längd: ca 45 min.

Lokal: Spelyta exkl. sittplatser: 9x6x3m. El 16A/32A, sviktande golv, ej betong, mörkläggning, byggtid/rivtid: 3h/2h, bärhjälp 1 lokalkunnig person.

Turnéperiod: Läsåret 2021–2022

Typ: Dans