Direkt till innehållet
Hela sanningen (6–9 år)

Sitter sanningen i kroppen? Är sanning det som andra säger? Vad är skillnaden på en saga och en lögn? En undersökande dansföreställning för 6–9-åringar som vrider och vänder på vad sanning är.

Välkommen till Hela Sanningen – en dansföreställning där du som publik bjuds in till en reflektion kring sanningens komplexitet. Genom rörelse, praktisk filosofi och en rad sceniska verktyg som ljus och ljud, får du vara med i undersökningen av ”hela sanningen” tillsammans med dansarna.

Föreställningen berör hur det är att växa upp och leva i en värld med ett ständigt informationsflöde, där otydliga avsändare och ”fake news” har blivit en del av vardagen. Hur kan vi då förhålla oss till sanning? Kan kroppen berätta för oss när något är sant? Är en dansföreställning sann? Finns det överhuvudtaget en hel sanning?

Artist/grupp/kulturskapare: C:A dans och Turnékompaniet
Medverkande: Carolina Bäckman, Andrea Deres+1 tekniker

Om Hela sanningen på Dansstationens webbplats

Trailer för Hela sanningen på Vimeo

Spelyta: Gruppen har medhavda sittplatser och då är spelyta inkl. sittplatser 8x10x4m. Spelyta exkl. sittplatser 8x5x4m.

Kontakt för bokning

Sofia Wickman, telefon 0709-199 152, e-post: sw@dansstationen.nu

Totalpris som faktureras

Regional subvention

Dag 1, 1:a föreställningen 24 600 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a förest. samma dag och lokal 8 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
Dag 2, 1:a förest. i samma lokal 19 050 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Publik: Max 60 personer inkl. personal.

Längd: ca 50 min inkl. workshop

Lokal: Spelyta, se beskrivning i texten. El 10A, sviktande golv, mörkläggning, temp minst 20 grader, tillgång till loge m. spegel och dusch, bygg/rivtid 2/1h, bärhjälp 1 pers.

Turnéperiod: Läsåret 2021–2022

Typ: Dans