Direkt till innehållet

Klara färdiga Glad! (6–9 år, familj) T.o.m. vt 2024

Klara, färdiga, GLAD! – En engagerande och interaktiv musik- och teaterföreställning om känslor och om att passa in.

Hur känns det att vara glad, ledsen och arg, vilka känslor finns där emellan? Är glädje verkligen den bästa känslan?

Anna, Julia, Boel och Viola har ett band ihop. De älskar att spela musik. Plötsligt en dag känns allt bara tråkigt. Inte ens att söka melodifestivalen eller att spela hårdrock känns kul längre. De bestämmer sig för att starta en glad klubb där de bara får ha roligt. ”Vi får inte gråta, inte vara arga och absolut inte säga NEJ!”

När Viola, den mest entusiastiska i klubben, försvinner en stund börjar Julia, Boel och Anna avslöja sina innersta hemligheter för varandra och publiken. Boel är blyg, Anna är jätterädd och Julia är arg – mer än andra. Då ingen av dem vill vara utanför glada klubben så försöker de stänga in sina känslor i en liten ask i bröstet, men deras askar börjar bli överfulla av alla känslor.

Berättelsen förs framåt genom musik och dialog och spänner över olika musikgenrer såsom jazz, folkmusik och pop. Efter föreställningen får publiken delta i en workshop (20 minuter) på temat känslor.

Trailer för Klara, färdiga, GLAD! på YouTube

Artist/grupp: Zenta scenkonst
Namn på medverkande: Anna Malmström, Boel Mogensen, Viola Martinsson och Julia Schabbauer.

Fotograf: Göran Strand

Kontaktperson för bokning

Anna Malmström, telefon: 076 201 30 67, e-post: zentascenkonst@gmail.com

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a föreställningen 29 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a föreställningen samma dag och lokal 4 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
3:e föreställningen samma dag och lokal 4 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Publik: Max 50 personer inklusive personal.

Längd: 30 minuter + 15-20 minuter workshop (om så önskas).

Lokal: 5x6 m, scen på markplan, publik på golv/stolar. (Workshop behöver större yta då den involverar rörelse i rummet). Har ej egen teknik men har möjlighet att hyra under turné.

Turnéperiod: Läsåret 2023–2024. Öppet för bokning hela läsåret och sommaren 2024, men hösten 2023 är v. 38 prio.

Typ: Musik