Direkt till innehållet
Lavinne och Rosas skrädderi (5–8 år)

En musikalisk föreställning med mycket humor till tonerna av Edith Piafs mest kända melodier, som berör handlingen barns rätt att utvecklas, bli lyssnade på och uttrycka sin åsikt.

På en central gata i Paris får vi träffa Rosa, hennes mamma Lavinne och alla deras tokiga kunder. Lavinne är jätteduktig på att sy, men liksom många andra föräldrar är hon ofta stressad. Rosa är också ganska bra på att sy – och vill lära sig ännu mer av sin mamma såklart. Men det blir lätt att Lavinne snor runt med festklänningar och presidentkavajer och låter inte Rosa få prova, och man kan ju aldrig lära sig nåt om man aldrig får prova!

En dag när Lavinne är ute på ett ärende får skrädderiet en beställning, och i ett försök att hjälpa sin mamma tar sig Rosa an uppgiften att färdigställa den – men det går inte riktigt som hon tänkt sig…

Lavinne & Rosas skrädderi är en musikalisk familjeföreställning som välkomnar alla som är nyfikna på hur en fluffig bluffbuffeldubbelduffel ser ut, och vad som egentligen är ett bra paddnamn!

Trailer för Lavinne & Rosas skrädderi på YouTube

Artist/grupp/kulturskapare: Alice Andersson , Molly Andersson , Linnea Landström
Regi: Martin Ahlvin
Medverkande: Alice Andersson , Molly Andersson , Linnea Landström
Foto: Evelina Jacobsson

Lavinne & Rosas skrädderi på Scenkonstportalen

Kontakt för bokning

Linnea Landström, tel. 072 248 75 34, e-post: linnealandstrom1@gmail.com
Enhetspris: 1:a och 2:a föreställningen samma dag och lokal: 20 900 kr, 3:e föreställningen samma dag och lokal 23 900 kr.

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a föreställningen 20 900 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a förest. samma dag och lokal 0 kr (exkl. moms)
3:e förest. samma dag och lokal 3 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Mer information

Publik: Max 90 personer inkl. personal utan teknik, max 200 personer om teknik erbjuds.

Längd: 45 min.

Lokal: Spelyta exkl. sittplatser: 4x5 m. Två stolar behövs på plats.

Turnéperiod: Läsåret 2021–2022. Enligt ök. men gärna nov. 2021.

Typ: Musik