Direkt till innehållet
Ur-kul (6–9 år) T.o.m. vt 2021

En alla tiders musikföreställning!

Vart tar tiden vägen när man sover? Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren? Och hur många straxar går det på en kvart? Detta är bara några av de stora frågor som ni kanske får svar på i denna tidskrävande föreställning om tid, på gott och ont, på allvar och på kul. Lika väl som att tiden kan vara inne så kan den ju ha gått ut.

Och tänk vad tiden kan gå! Den kan ju både gå fort och långsamt. Rätt och fel. Framåt och bakåt. Den kan till och med stå still. Fast det hoppas vi såklart att den gör i denna klockrena och efterlängtade nyuppsättning av Dunsö Kapells klassiker med massor av härlig musik och underfundiga texter av Per Dunsö.

Medverkande: Niklas Holtne, Victor Berg, Karl Ingvarsson och Mia Moilanen.
Foto: Joakim Lenell

Se en film med  Ur-kul på YouTube

Kontakt för bokning

Christina Vermandis, producent Barn och Unga, Region Blekinge
e-post: christina.vermandis@regionblekinge.se

Senast ändrad:

Publik: Max 75 personer.

Längd: 40 min.

Lokal: Spelyta: 6 x 5 m, fri golvyta. El: 230 V. Bygg/rivtid: 45/30 min

Turnéperiod: HT 2020 – VT 2021

Pris i Halland: 1:a föreställningen 11 000 kr, 2:a samma dag och lokal 2000 kr, 3:e samma dag och lokal 2000 kr (ej tredje föreställning på måndagar).

Priset som anges är det subventionerade priset exklusive moms.

Typ: Musik