Direkt till innehållet
Vad har du på dig människa? (från 10 år)

MODE kan vara en riktigt kul lek. Ett sätt att uttrycka sig och sin personlighet. Vi leker med tanken att vi är våra egna designers. Vad skulle du vilja skapa då? Ett stort halsband, en spektakulär huvudbonad eller kanske en brosch? Listan kan göras lång och det är bara fantasin som sätter gränser.

Vi inspireras av ett kortare samtal kring ämnet mode med utgångspunkt från ledorden identitet, hållbarhet och estetik. Vi skapar “bygger” sedan våra accessoarer i papper och kartong. Man bestämmer själv vilken nivå/svårighetsgrad man vill lägga det på. Alla kan vara med!

Jennie Blomkvist är utbildad produktdesigner och har en master i Textil/mode från Borås Textilhögskola. Hon har arbetat som designer för Lindex barnavdelning och även formgett skor för Nilson Group. Idag arbetar hon mest som bildkonstnär och grafisk formgivare. ”Leken är central i mitt arbete och jag drivs av lust och intresse. Jag vill uppmana till att våga vara sig själv och framhålla sin ”person” men också väcka nyfikenhet kring mode som konstform.”

Medverkande: Jennie “Kollijox” Blomkvist, kollijoxenterprise.myshopify.com/
Foto: Jennie Blomkvist

Vem är jag?

Under 2021 visas en mängd olika utställningar på temat mode i Halland. Ofta syftar mode på kläder och yttre attribut, trender som kan leda till att alla ser ungefär likadana ut. Men det kan också vara ett sätt att berätta något om sig själv och den man vill vara. Mode kan vara roligt, lite som att klä ut sig, och också praktiskt då man ibland kan vilja gömma sig bakom det.

Kontakt för bokning

Jennie Blomkvist, tel. 076 626 76 86, Jennie.blomkvist@gmail.com

Totalpris som faktureras

Regional subvention

Dag 1, 1:a programmet 3 500 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a programmet samma dag och lokal 3000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Publik: 10–15 deltagare inkl. personal.

Längd: 2 tim.

Lokal: Klassrum eller liknande med bord och stolar.

Turnéperiod: Läsåret 2021–2022.

Typ: Konst