Direkt till innehållet
Vi slöjdar spel! (9–16 år)

Häng med på en workshop där vi gör kluriga roliga spel tillsammans!

Med hjälp av olika slöjdtekniker och material tillverkar vi nutida och/eller historiska sällskapsspel samt spelpjäser till detta. Aktiviteten är formbar och passar utmärkt för olika arrangemang inom barnkultur såsom festivaler, biblioteksaktiviteter och skola. Går bra att genomföra utomhus.

I aktiviteten arbetar deltagarna med olika slöjdformer och med återbruksmaterial; trä, textil m.m. Tillverkningen av spelen har olika svårighetsgrad och anpassas för olika åldrar.

På bibliotek, festival eller liknande arrangemang kan man välja på drop-in eller föranmälan.

Om aktiviteten bokas till skolan tar vi två klasser per dag. Klassen delas sedan in i mindre grupper där varje grupp gör var sitt spel.

Artist/grupp/kulturskapare: Rångeby & Hjortmark
Medverkande: Anna Hjortmark och Jeanette Rångeby
Fotograf: Jeanette Rångeby

Vi slöjdar spel! på Jarforms webbplats

Kontakt för bokning

Jeanette Rångeby , tel. 073 674 89 04, e-post: skapandeskola@telia.com

Totalpris som faktureras

Regional subvention

Dag 1 17 000 kr 50% återbetalas efter redovisning
Dag 2, samma plats 16 500 kr 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Publik: Max 60 deltagare inkl. personal.

Längd: 2x2 tim. eller 1x4 tim.

Lokal: Inomhus eller utomhus. Arrangören tillhandahåller lokal/tält, stolar och bord/bänkar. Slöjdhandledarna tar med allt som behövs som verktyg och material.

Turnéperiod: Läsåret 2021–2022.

Typ: Slöjd