Självprovtagning covid-19 - provsvar försenade

Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Deltagare är utsedda till Tempo Meet-up

Det blir Eva och Jörgen Persson som får åka till årets Tempo Meet-up för dokumentärfilmare! Tempo Meet-up är ett talangprogram som pågår under Tempo dokumentärfilmfestival i Stockholm 2018.

Eva och Jörgen Perssons arbetar just nu med filmprojektet ”Konsten att överleva” som ska bli en film om en konstnär från Halmstad.

”Konsten att överleva” är en film om relationer och uppror, flykt och illusioner, men också om drömmar, nyfikenhet och en livsbejakande kärlek till musiken och konsten. I filmen gestaltas allt detta genom Thomas Hafström, en rebell och konstnär, som ständigt envisas med att leva som en trotsig tonåring, som notoriskt vägrar att växa upp.

Syftet med Tempo Meet-up är att dokumentärfilmare i vardande från alla regioner i hela Sverige ska kunna träffas och utbyta erfarenheter, samt få stöd för att ytterligare utveckla sitt eget projekt på väg till en publik. Sammanhanget med Tempo dokumentärfestival är förstås utmärkt, då svenska och internationella dokumentärfilmare samlas under en vecka för att fördjupa sig i den samtida dokumentärfilmen.

Publicerad: 2018-02-25

Senast ändrad: