Direkt till innehållet

Deltagare utsedd till Talangdagarna på Fårö

Antonio Ikovic från Halmstad är utsedd av Kultur i Halland – Film att delta i Talangdagarna på Fårö i samband med Bergmanveckan, den 25–29 juni 2018.

Publicerad: 2018-06-08 Senast ändrad:

Talangdagarna på Fårö är en mötesplats för nya filmare från hela landet. Förutom möjlighet att ta del av Bergmanveckans öppna program, så får talangdeltagarna delta i specialarrangemang såsom besök på Hammars, Ingmar Bergmans hem och arbetsplats.

Dessutom: Förhandsvisning av ”Unga Astrid” och Masterclass med filmens regissör Pernille Fischer Christensen. Samtal med regissören Mia Hansen Love om kommande inspelningen av ”Bergman Island”. Långfilmsdebutanten Victor Lindgren gästar med en work in progress.

Antonio Ikovic presenterar sig:

– Jag heter Antonio och är 21 år gammal, född och uppvuxen i Halmstad. Har pysslat med film i majoriteten av mitt liv, främst manus, regi och foto. Jag gick Sturegymnasiets Filmlinje, och har precis avslutat filmutbildningen på Katrinebergs folkhögskola.

Läs mer om Talangdagarna på Film på Gotlands hemsida! http://filmpagotland.se/

Bergmanveckan är öppen för alla besökare, och pågår fram till söndagen 1 juli. Filmregissören Yorgos Lanthimos är hedersgäst. Program, se här. https://www.bergmancenter.se/bergmanveckan/