Självprovtagning covid-19: Provsvar försenade

Provta dig endast om du har symtom. Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret. Ta inte ett nytt prov i väntan på provsvar.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Fortsatt inställda arrangemang

Kultur i Halland ställer in samtliga föreställningar och fysiska arrangemang året ut. Digitala arrangemang och möten genomförs i vissa fall som planerat. Beslutet gäller för institutionerna Musik Hallandia, Rum för Dans, Art Inside Out samt andra arrangemang med Kultur i Halland som huvudarrangör.

Idag har länsstyrelsen i samråd med Smittskydd Halland beslutat om ett publiktak på åtta personer i Halland för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Samtidigt har Region Halland och Länsstyrelsen analyserat smittläget i Halland. Utifrån sin analys rekommenderar man Folkhälsomyndigheten att förlänga de lokala allmänna råden till den 13 december, då regeringen aviserat uppdaterade allmänna råd.

Utifrån dessa begränsningar, och för att bidra till att minska smittspridningen och belastningen på sjukvården, har vi beslutat att fortsatt ställa in Kultur i Hallands arrangemang. Beslutet gäller året ut.

 

Publicerad: 2020-11-23

Senast ändrad: