Direkt till innehållet

Hallands sjukhus startar konto på Instagram

Publicerad: 2018-12-05 Senast ändrad:

Från och med 3 december finns Hallands sjukhus på Instagram. Där kan du följa medarbetare som kommer att fylla flödet med bilder och filmer som visar hur det kan vara att arbeta i just deras yrke och på deras arbetsplats.

Genom kontot ger vi en inblick i hur det är att jobba på Hallands sjukhus och Region Halland, för dem som är nyfikna på hur det är men även för dem som redan jobbar här. Detta genom att medarbetare turas om att publicera på kontot i syfte att visa upp sin arbetsvardag, till exempel under en vecka.

Många olika yrkesroller

Genom att många medarbetare visar upp hur det är att arbeta i just sitt yrke kommer vi ge en bild av bredden av olika yrken som finns på Hallands sjukhus och Region Halland. Först ut är Josefin Karlström, sjuksköterska på barnakuten i Halmstad, som du tidigare kunnat följa på Hallands sjukhus vlogg.

– Under min vecka kommer man att få följa med mig på barnakuten i Halmstad och se hur det är att arbeta hos oss. Just nu händer det mycket för mig. Samtidigt som jag jobbar så studerar jag till att bli specialistsjuksköterska och jag ska även intervjuas inför minglet för nya sjuksköterskor.

Hallands sjukhus instagramkonto