Direkt till innehållet

Ny profilkurs på Katrinebergs folkhögskola

I höst kommer det en ny profilkurs på Allmän kurs som heter Allmän kurs - programmering, bild & design. Kursen berör programmering, bildbehandling och design inom IT-området.

Publicerad: 2019-01-19 Senast ändrad:

Vi vill tillsammans utforska detta spännande område dels genom att testa olika programmeringsspråk, men även genom att lära oss olika program som används i branschen som jobbar med bild och grafisk formgivning. Hur det börjar och slutar bestämmer vi själva utifrån intresse och förkunskaper, men alla är välkomna att delta i denna profilkurs – oavsett om man är nybörjare eller har tidigare erfarenheter.

Du väljer denna profil om du är intresserad och nyfiken på att lära dig mer om programmering och användandet av digitala verktyg. Du kommer även att ha god nytta av dina kunskaper om du förbereder dig inför att studera vidare, likaväl som om du söker dig ut på arbetsmarknaden då digital kompetens i alla former är hett efterfrågad.

Kanske vill du får en större förståelse och känna en ökad trygghet i användandet av digitala verktyg, samtidigt som du får möjlighet att fördjupa dig och lära dig mer inom området? Då är vår profil helt rätt val för dig!

Ansök senast 26 april till läsåret 2019/2020.