Självprovtagning covid-19: Provsvar försenade

Provta dig endast om du har symtom. Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret. Ta inte ett nytt prov i väntan på provsvar.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Ordförande i driftnämnd Kultur och skola lämnar för nya uppdrag

Emma Gröndahl slutar som ordförande i driftnämnden för Kultur och skola, tillträder som tillförordnad kommunchef i Hylte kommun.

Den 1 maj tillträder Emma Gröndahl som tf kommunchef i Hylte, och därmed kommer hon att lämna sitt uppdrag som ordförande i driftnämnden för Kultur och skola.

– Det känns såklart jättespännande att få leda en av våra halländska kommuner, säger Emma Gröndahl. Men det är med vemod jag lämnar min ordförandepost. Att tillsammans med de andra ledamöterna i nämnden fördela kulturmedel och skapa förutsättningar för bildning har varit så oerhört givande.

Emma Gröndahl kommer att sitta kvar som nämndsordförande fram till regionfullmäktiges möte den 17 juni. Vem som blir ny ordförande blir en fråga för Liberalerna i Halland.

– Vi önskar Emma stort lycka till i sitt nya uppdrag. Det har varit otroligt givande att arbeta tillsammans med en så kunnig och engagerad ordförande, säger Eva Nyhammar förvaltningschef Kultur och skola, Region Halland.

Publicerad: 2020-04-24

Senast ändrad: