Självprovtagning covid-19 - provsvar försenade

Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Stefan Sorpola blir ny ekonomidirektör

Nu är det klart att det blir Stefan Sorpola som efterträder William Hedman som ekonomidirektör i Region Halland.

Stefan Sorpola är i dag ekonomichef på Halmstad kommun sedan drygt 10 år samt VD på Halmstad Rådhus AB. Han har också tidigare arbetat på revisions- och konsultbyrån PWC.

– Regionen befinner sig i en spännande utveckling med hög förändringstakt, där ekonomidirektören är en av nyckelspelarna för att dels utveckla den övergripande styrningen i det ekonomiska perspektivet och dels ekonomifunktionen som integrerat verksamhetsstöd, säger biträdande regiondirektör Jörgen Preuss.

Vi ser att Stefan matchar den profil vi söker mycket väl med sin erfarenhet av ledarskap samt koncernövergripande styrning, samordning och uppföljning av resultat.
Datumet för tillträde är ännu inte bestämt.

Publicerad: 2018-03-08

Senast ändrad: