Webbplatser

Webbplatser ikon
Bakgrundsmönster

Press

Välkommen till Region Hallands sida för media. Vi inom Region Halland tycker att det är viktigt att ge god service till dig som journalist och bistår gärna med hjälp när du behöver. Här ser du bland annat våra pressmeddelanden.

Region Hallands pressrum

Handlingar och protokoll

Alla handlingar och protokoll i styrelser och nämnder finns publicerade på webbplatsen och även kommande möten i styrelser och nämnder finns tillgängliga för dig. Är du ytterligare intresserad av Region Hallands handlingar så kontakta gärna Diariet (regionen@regionhalland.se) eller ring på telefon 035-17 98 02.

Anmälningar enligt lex Maria

Alla Region Hallands lex Maria-anmälningar publiceras på webbplatsen och du kan ta del av dem här. Du kan också prenumerera och få en notifiering via mejl när en ny anmälan har publicerats.

Nyheter i Region Halland

Vi har ett arkiv för aktualiteter och nyheter. Här publiceras allt som händer i Region Halland, stort som smått. Det kan exempelvis handla om våra skolor, nyhetsbrev från kulturen i Halland eller arrangemang som allmänheten bjuds in till. Även här kan du som journalist hitta intressanta händelser och nyheter.