Direkt till innehållet

Press

Välkommen till Region Hallands sida för media. Region Halland tycker det är viktigt att ge god service till dig som journalist och bistår gärna med hjälp när du behöver.

Pressrum

I vårt pressrum hittar du pressmeddelanden med kontaktpersoner och även Lex Maria-ärenden som publicerats. I pressrummet finns bilder, pressmaterial och regionens kontaktpersoner för media. I pressrummet hittar du också hur du kan prenumerera på våra pressmeddelanden.

Nyheter i Region Halland

Vi har även ett arkiv för aktualiteter och nyheter. Här publiceras allt som händer inom webbplatsen Region Halland, stort som smått, det kan exempelvis handla om våra skolor, nyhetsbrev från kulturen i Halland eller arrangemang som allmänheten bjuds in till. Även här kan du som journalist hitta intressanta händelser och nyheter.

Skadelägesinformation

Vid trafikolyckor eller andra händelser av stort allmänt intresse ombeds du från media kontakta Region Hallands växel, 035-13 10 00 (Halmstad) eller 0340-48 10 00 (Varberg) för meddelande om patienters skadeläge (presskommuniké).

Handlingar och protokoll

Alla handlingar och protokoll i styrelser och nämnder finns publicerade på webbplatsen och även kommande möten i styrelser och nämnder finns tillgängliga för dig.

Är du ytterligare intresserad av Region Hallands handlingar så kontakta gärna Diariet eller ring på telefon 035 – 17 98 02.

Senast ändrad: