Vecka 16 (15 – 21 april)
Måndag
Creamy mangogryta med tofu och ris
Örtpanerad sej med skarpsås och kokt potatis
Salladsbuffé
Tisdag
Vegetarisk lasagne med parmesan
Gulaschsoppa serveras med vitlöksbröd, samt dessert
Tempurapanerad fisk med dill- och kaviarsås (kall) och kokt potatis
Salladsbuffé
Onsdag
Vegetarisk bolognese med parmesan
Pasta bolognese med parmesan
Kokt sej med skaldjurssås och kokt potatis
Salladsbuffé
Torsdag
Zucchini och mozzarellabiffar med tomatsås och ris
Stekt fläsk med löksås och bruna bönor, kokt potatis
Kyckling från Knäred med chiligrädde, bacon och ris
Salladsbuffé
Fredag
Mexiqourn med paprikaris och guacamole
Köttfärslimpa med svampsås och rostad potatis
Pizzabuffé
I varmrätterna ingår råkost, knäckebröd, smör, vatten och kaffe. Pris: 111 kronor
Med reservation för ändringar