Vecka 48 (27 nov – 3 dec)
Måndag
Alternativ: 1 Lättpanerad stekt sej med skarpsås och potatis samt
grönsaksblandning
Alternativ: 2 Biff Stroganoff (nötkött) med ris och grönsaksblandning
Vegetariskt: Creamy mangogryta med tofu och ris samt grönsaksblandning
Dessert: Hallonmousse med vit choklad
Middag: Tacopaj (nötfärs) med paprika och majs, vitkålssallad med ananas
Vegetariskt: Tacopaj (sojafärs) med paprika och majs, vitkålssallad med ananas
Tisdag
Alternativ: 1 Pannbiff (blandfärs) med gräddig löksås, potatis och broccoli
Alternativ: 2 Sejrygg med chili- och paprikasmör, sötpotatisstomp, broccoli
Vegetariskt: Spenatsticks, sötpotatisstomp och chili- och paprikasmör, broccoli
Dessert: Ananas med choklad- och kokoscrisp, limekvarg
Middag: Omelett med champinjonstuvning och tomatklyftor
Vegetariskt: Omelett med champinjonstuvning och tomatklyftor
Onsdag
Alternativ: 1 Fläskkarré med rostad kulpotatis och grönpepparsås,brytbönor
Alternativ: 2 Spagetti Bolognese (nötfärs) och brytbönor
Vegetariskt: Spagetti Bolognese (sojafärs) och brytbönor
Dessert: Havtornskaka med äpple och vaniljklick
Middag: Kyckling lasagnette med tomat, citron och spenat samt morot
Vegetariskt: Lasagnette (sojafärs) tomat, citron och spenat samt morot
Torsdag
Alternativ: 1 Nikkalouktasoppa (nötfärs) med vitkål, tomat och lök
Alternativ: 2 Korvgryta à la Forsell med ris och slottsgrönsaker
Vegetariskt: Nikkalouktasoppa (sojafärs) med vitkål, tomat och lök
Dessert: Fruktpaj med vaniljsås
Middag: Paj med lax och babyspenat samt gröna ärtor
Vegetariskt: Paj med babyspenat, ost och fröer samt gröna ärtor
Fredag
Alternativ: 1 Köttfärslimpa (blandfärs) med svampsås, kokt potatis och morot
Alternativ: 2 Mexikyckling med salsa och grädde samt ris och minimorot
Vegetariskt: Mexiquorn med salsa och grädde samt ris och minimorot
Dessert: Rulltårtsbakelse med vispgrädde
Middag: Kycklingfärsgryta med vitkål och grädde samt grönsaksris
Vegetariskt: Böngryta med vitkål och grönsaksris
Lördag
Alternativ: 1 Stekt kycklinglårfilé (Knäred) med gräddkokta rotfrukter
Vegetariskt: Broccolimedaljong med gräddkokta rotfrukter
Dessert: Fruktkompott
Middag: Köttfärslåda (blandfärs) med potatis och curry samt
grönsaksblandning
Vegetariskt: Färslåda (sojafärs) med potatis och curry samt grönsaksblandning
Söndag
Alternativ 1 Krögarpanna (fläskkött) med svamp, lök och grädde samt grönsaksris
Vegetariskt: Krögarpanna (quorn) med svamp, lök och grädde samt grönsaksris
Dessert: Mockaruta
Middag: Fisk- och grönsakssoppa serveras med rågruta och margarin
Vegetariskt: Broccolisoppa med bönor serveras med rågruta och margarin