Direkt till innehållet

Patientmeny Halmstad

Vecka 33   10-16/8   2020

Meny för utskrift

ndag

Alternativ: 1       Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, slottsgrönsaker och lingon

Alternativ: 2       Persiljebakad kummel, varm remouladsås, potatis, slottsgrönsaker

Vegetariskt:         Vegbullar, gräddsås, kokt potatis, slottsgrönsaker och lingon

Dessert:             A- och E-kost: Frukt/bärkompott SNR: frukt

Middag:            Broccoli och ädelostpaj med rökt skinka, ärtor, majs, paprika

Vegetariskt:       Broccoli och ädelostpaj, ärtor, majs, paprika

Tisdag

Alternativ: 1       Ugnstekt kycklinglårfilé, svampsås, kokt potatis, morot

Alternativ: 2       Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, morot, lingon

Vegetariskt:       Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, morot, lingon

Dessert:             A- och E-kost: Morotskaka SNR: frukt

Middag:            Kycklingpytt, äggröra med curry

Vegetariskt:       Grönsakspytt, äggröra med curry

Onsdag

Alternativ: 1       Ost och kryddbakad sejfilé, potatismos, dillsmör, gröna ärtor

Alternativ: 2       Kycklingsauté med chili och kokos, ris, gröna ärtor

Vegetariskt:       Gryta med chili och kokos, ris, gröna ärtor

Dessert:             A- och E-kost: Vaniljris, sylt SNR: frukt

Middag:             Kassler, potatissallad, tomatklyftor

Vegetariskt:       Minifalafel, potatissallad, tomatklyftor

Torsdag

Alternativ: 1       Husets fisksoppa, SNR: Rågruta

Alternativ: 2       Spagetti Bolognese, brytbönor

Vegetariskt:       Linssoppa, Rågruta

Dessert               A- och E-kost: Fruktpaj, vaniljsås SNR: frukt*

Middag:           Gräddkokt rotfruktspytt, stekt kycklingkorv

Vegetariskt:       Gräddkokt rotfruktspytt, ärtbiff

Fredag

Alternativ: 1       Ugnstekt kassler, sparrissås, kokt potatis, haricots verts

Alternativ: 2       Kycklingfrikadeller, tomatsås, gult ris, haricots verts

Vegetariskt:       Böngryta, gult ris, haricots verts

Dessert:             A- och E-kost: Rulltårtsbakelse, vispgrädde SNR: frukt

Middag:            Laxpudding, brynt smör, gröna ärtor

Vegetariskt:       Potatis-och quornlåda, brynt smör, gröna ärtor

Lördag

Alternativ: 1       Fiskgryta med tomat och fänkål, kokt potatis

Vegetariskt:       Kalops, kokt potatis, rödbetor

Dessert:             A- och E-kost: Citronfromage SNR: frukt

Middag:            Ängsbiff, potatis- och grönsaksgratäng

Vegetariskt:       Morotsboll, potatis- och grönsaksgratäng

Söndag

Alternativ 1         Bourgognefärs med bacon, rödvin, stekt kulpotatis

Vegetariskt:       Rödbetsbourgogne, salviastekt kulpotatis

Dessert:              A- och E-kost: Mockaruta SNR: frukt

Middag:             Kycklingsoppa med pasta, ost och grädde, Rågruta, margarin

Vegetariskt:       Milanesesoppa, Rågruta, margarin

Senast ändrad: