Direkt till innehållet

Patientmeny Halmstad

V.9 (24 februari - 1 mars)

Meny för utskrift

Måndag

Alternativ: 1 Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, värdshusgrönsak och lingon

Alternativ: 2 Persiljebakad kummel, varm remouladsås, potatis, värdshusgrönsak  Vegetariskt: Färsbullar, gräddsås, kokt potatis, värdshusgrönsak och lingon

Dessert:  A- och E-kost: Frukt/bärkompott SNR: frukt

Middag: Broccoli och ädelostpaj med rökt skinka, ärtor, majs, paprika

Vegetariskt:Broccoli och ädelostpaj, ärtor, majs, paprika

Tisdag

Alternativ: 1 Ugnstekt kycklinglårfilé, svampsås, kokt potatis, morot

Alternativ: 2 Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, morot, lingon

Vegetariskt: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, morot, lingon

Dessert:  A- och E-kost: Chokladpudding SNR: frukt

Middag:  Kycklingpytt, äggröra med curry

Vegetariskt: Grönsakspytt, äggröra med curry

Onsdag

Alternativ: 1 Ost och kryddbakad sejfilé, potatismos, dillsmör, broccoli

Alternativ: 2 Kycklingsauté med chili och kokos, ris, broccoli

Vegetariskt: Gryta med chili och kokos, ris, broccoli

Dessert:  A- och E-kost: Vaniljris, sylt SNR: frukt

Middag:  Stekt fläsk, raggmunk, lingon

Vegetariskt: Raggmunk, vegokorv, rostad majsröra

Torsdag

Alternativ: 1 Husets fisksoppa, SNR: Rågruta

Alternativ: 2 Spagetti Bolognese, brytbönor

Vegetariskt: Linssoppa, Rågruta

Dessert  A- och E-kost: Fruktpaj, vaniljsås SNR: frukt

Middag:  Gräddkokt rotfruktspytt, stekt kycklingkorv

Vegetariskt: Gräddkokt rotfruktspytt, ärtbiff

Fredag

Alternativ: 1 Ugnstekt kassler, sparrissås, kokt potatis, haricots verts

Alternativ: 2 Kycklingfrikadeller, tomatsås, gult ris, haricots verts

Vegetariskt:  Böngryta, gult ris, haricots verts

Dessert:  A- och E-kost: Brylépudding, karamellsås SNR: frukt

Middag:  Laxpudding, brynt smör, gröna ärtor

Vegetariskt: Potatis-och quornlåda, brynt smör, gröna ärtor

Lördag

Alternativ: 1 Fiskgryta med tomat och fänkål, kokt potatis

Vegetariskt: Paj med sötpotatis och dijon

Dessert:  A- och E-kost: Hallonkesella SNR: frukt

Middag:  Ängsbiff, potatis- och grönsaksgratäng

Vegetariskt: Morotsboll, potatis- och grönsaksgratäng

Söndag

Alternativ 1  Bourgognefärs med bacon, rödvin, stekt kulpotatis

Vegetariskt: Rödbetsbourgogne, salviastekt kulpotatis

Dessert:  A- och E-kost: Sockerkaka med choklad och kokos SNR: frukt

Middag:  Italiensk Milanesesoppa, Rågruta

Vegetariskt: Milanesesoppa, Rågruta

Senast ändrad: