Direkt till innehållet

Patientmeny Varberg

V 33 •  10 augusti- 16 augusti 2020

Meny för utskrift

ndag

Alternativ: 1       Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, slottsgrönsaker, lingon

Alternativ: 2       Persiljebakad kummel, varm remouladsås, kokt potatis, grönsaker

Vegetariskt:       Morotsbollar, gräddsås, kokt potatis, slottsgrönsaker, lingon

Dessert:            A- och E-kost: Frukt/bärkompott SNR: frukt

Middag:            Broccoli och ädelostpaj med rökt skinka, ärtor, majs, paprika

Vegetariskt:       Broccoli och ädelostpaj, ärtor, majs, paprika

Tisdag

Alternativ: 1       Ugnstekt kycklinglårfilé, svampsås, kokt potatis, morötter

Alternativ: 2       Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, morötter

Vegetariskt:       Vegetarisk kålpudding, gräddsås, kokt potatis, morötter

Dessert:            A- och E-kost: Morotskaka SNR: frukt

Middag:            Kökets pyttipanna, äggröra, rödbetor

Vegetariskt:       Grönsakspytt, äggröra med curry

Onsdag

Alternativ: 1       Ost och kryddbakad sejfilé, potatismos, dillsmör, gröna ärtor

Alternativ: 2       Kycklingsauté med chili och kokos, ris, gröna ärtor

Vegetariskt:       Gryta med chili och kokos, ris, gröna ärtor

Dessert:            A- och E-kost: Vaniljris, sylt SNR: fruk

Middag:            Kassler, potatissallad, tomatklyftor

Vegetariskt:       Falafel, potatissallad, tomatklyftor

Torsdag

Alternativ: 1       Husets fisksoppa, SNR: smör, bröd

Alternativ: 2       Köttfärssås, spagetti, brytbönor

Vegetariskt:       Linssoppa, rågruta

Dessert             A- och E-kost: Fruktpaj, vaniljsås SNR: frukt

Middag:            Gräddkokt rotfruktspytt, stekt kycklingkorv

Vegetariskt:       Gräddkokt rotfruktspytt, ärtbiff

Fredag

Alternativ: 1       Ugnstekt kassler, sparrissås, kokt potatis, haricots verts

Alternativ: 2      Kycklingfrikadeller, tomatsås, gult ris, haricots verts

Vegetariskt:       Chili med bönor, gult ris, haricots verts

Dessert:            A- och E-kost: Rulltårtsbakelse SNR: frukt

Middag:            Laxpudding, brynt smör, gröna ärtor

Vegetariskt:       Potatis-och quornlåda, brynt smör, gröna ärtor

Lördag

Alternativ: 1       Fiskgryta, kokt potatis

Vegetariskt:       Paj med sötpotatis och dillig dijon

Dessert:            A-och E-kost: citronfromage SNR: frukt

Middag:            Ängsbiff, potatis- och grönsaksgratäng

Vegetariskt:       Morotsboll, potatis- och grönsaksgratäng

Söndag

Alternativ 1        Bourgognegryta med färs, salviastekt kulpotatis

Vegetariskt:       Rödbetsbourgogne, salviastekt kulpotatis

Dessert:            A- och E-kost: Mjuk kaka SNR: frukt

Middag:            Kycklingsoppa, bröd, smör

Vegetariskt:       Vegetarisk Milanesesoppa, bröd, smör

Senast ändrad: