Direkt till innehållet

Patientmeny Varberg

Vecka 39 • 28 september–3 oktober  2021

Meny för utskrift

ndag

Alternativ: 1       Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, slottsgrönsaker

Alternativ: 2       Persiljebakad kummel, varm remouladsås, kokt potatis, grönsaker

Vegetariskt:       Morotsbollar, gräddsås, kokt potatis, slottsgrönsaker

Dessert:            Frukt/bärkompott

Middag:            Broccoli och ädelostpaj med rökt skinka, ärtor, majs, paprika

Vegetariskt:       Broccoli och ädelostpaj, ärtor, majs, paprika

 

Tisdag

Alternativ: 1       Ugnstekt kycklinglårfilé, svampsås, kokt potatis, morötter

Alternativ: 2       Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, morötter

Vegetariskt:       Vegetarisk kålpudding, gräddsås, kokt potatis, morötter

Dessert:            Morotskaka

Middag:            Stuvade makaroner, kycklingfalukorv, tomat

Vegetariskt:       Stuvade makaroner, vegoprins, tomat

 

Onsdag

Alternativ: 1       Kryddbakad sejfilé, dillsmör, potatismos, gröna ärtor

Alternativ: 2       Kycklingsauté med chili och kokos, ris, gröna ärtor

Vegetariskt:       Gryta med chili och kokos, ris, gröna ärtor

Dessert:            Vaniljris, sylt

Middag:            Köttfärslåda, grönsaksblandning

Vegetariskt:       Vegetarisk färslåda, grönsaksblandning

 

Torsdag

Alternativ: 1       Husets fisksoppa

Alternativ: 2       Köttfärssås, spagetti, brytbönor

Vegetariskt:       Linssoppa, rågruta

Dessert             Fruktpaj, vaniljsås

Middag:            Gräddkokt rotfruktspytt, prinskorv

Vegetariskt:       Gräddkokt rotfruktspytt, ärtbiff

 

Fredag

Alternativ: 1       Ugnstekt kassler, sparrissås, kokt potatis, broccoli

Alternativ: 2       Kycklingfärsbiff, cidersås, potatisstomp, broccoli

Vegetariskt:       Böngryta, potatisstomp, broccoli

Dessert:            Rulltårtsbakelse

Middag:            Laxpudding, brynt smör, gröna ärtor

Vegetariskt:       Potatis- och quornlåda, brynt smör, gröna ärtor

 

Lördag

Alternativ: 1       Fiskgryta, kokt potatis

Vegetariskt:       Paj med sötpotatis och dillig dijon

Dessert:            Salt karamelldessert

Middag:            Ängsbiff, potatis- och grönsaksgratäng

Vegetariskt:       Morotsboll, potatis- och grönsaksgratäng

 

Söndag

Alternativ 1        Bourgognegryta med färs, salviastekt kulpotatis

Vegetariskt:       Rödbetsbourgogne, salviastekt kulpotatis

Dessert:            Mockaruta

Middag:            Kycklingsoppa, bröd, smör

Vegetariskt:       Vegetarisk Milanesesoppa, bröd, smör

Senast ändrad: