Direkt till innehållet

Energikartläggning

Har ni koll på hur mycket energi ert företag använder? En energikartläggning visar hur du kan effektivisera energianvändningen. Region Halland erbjuder små- och medelstora företag ekonomiskt stöd i form av checkar för att genomföra en energikartläggning.

Genom att göra en energikartläggning får du svar på hur mycket energi företaget använder. Exempelvis undersöks om energikrävande utrustning fungerar optimalt. En kartläggning ger också tips på hur energianvändningen kan effektiviseras – små justeringar kan ge stora vinster.

Se exempel på företag som har energieffektiviserat

Inspirerande energieffektivisering i små- och medelstora företag

Sök energikartläggningsstöd

Energikartläggningen genomförs av en konsult. Kontakta Energikontoret för mer information, kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Du kan få ett energikartläggningsstöd, som täcker 50 procent av kostnaden för att genomföra en energikartläggning. Ditt företag kan få upp till 30 000 kronor i stöd.

Sök ekonomiskt stöd för energikartläggning hos Almi

Energi- och klimatrådgivning i kommunerna

Som litet eller medelstort företag är du välkommen att vända dig till de kommunala energi- och klimatrådgivare för kostnadsfria råd om hur ditt företag kan minska energianvändning och miljöpåverkan.

Energi- och klimatrådgivningen i kommunerna

Kontakta Energikontoret

energikontoret@regionhalland.se

Charlotta Lyding, Energistrateg

Telefon: 0720-84 94 00

Clara-Bella Bergman, Energistrateg

Telefon: 0790-62 56 59

Desireé Sögaard, Klimat- och miljöstrateg

Telefon: 072-08 39 504

Senast ändrad: