Direkt till innehållet

Konferens

Katrineberg är en folkhögskola och samtidigt en modern anläggning dit du kan förlägga ditt möte, kurs, konferens eller idrottsläger. Omgivningen erbjuder en idealisk miljö för både effektiva och avkopplande sammankomster, med rofyllda ytor och naturnära enkelhet.

Vy över rapsfält från Katrinebergs fokhögskolas matsal

På kursgården Granhem finns konferenslokaler i varierande storlekar. Skolans aula, i huvudbyggnaden, har plats för 225 gäster, en rymlig lokal med modern teknik samt ljud- och ljusanläggning. Övernattande gäster bor på kurshotellet Björkhem. God mat serveras alla veckans dagar i matsalen.

Boende

Kurshotellet Björkhem har 45 rum varav 13 är dubbelrum, 2 kombirum, 7 st 4-bäddsrum och 23 enkelrum, sammanlagt 81 bäddar. Du bor i ljusa trevliga rum utrustade med TV, dusch och toalett.

På Björkhem finns två samlingsrum. Kvällstid kan konfererande grupper och kurser välja att beställa ner mat till något av samlingsrummen på kurs/konferenshotellet Björkhem.

Motions- och styrketräningslokal samt bastu

I huvudbyggnaden har vi gym. I gymmet finns diverse träningsredskap; roddmaskin, crosstrainer, löpband, motionscyklar, fria vikter med mera. Där finns även bastu.

Parken och omgivningarna

I skolans park kan du njuta av den vackra naturen. Här finns stora ytor för lek och spel, beachvolleybollplan och boulebana, samt en grillplats.

Nere i byn Vessigebro (ca 10 min promenadväg) finns vårdcentral, tandläkare, mataffär, bank, pizzeria med mera. Sommartid finns det tillgång till ett utomhusbad i bassäng och bara 12 km västerut, i Falkenberg, har du möjlighet att njuta av havet och kilometerlånga sandstränder - bland andra Skrea strand. Det finns även gott om golfbanor i närheten. Är du shoppingsugen är det självklara besöksmålet Ullared, endast 2 mil från Katrineberg.

Kontakta oss

För information och bokning, välkommen att kontakta oss:

Telefon: 0346 - 575 00

311 65 Vessigebro

E-post: katrineberg@regionhalland.se

Senast ändrad: