Direkt till innehållet

Mat

På Katrineberg äter du i skolans ljusa fina matsal. Köket erbjuder god, vällagad husmanskost och ett rikligt salladsbord.

Måltider

I en tvådagarsvistelse med helpension ingår följande måltider:

Dag 1:

fm kaffe & fralla,

lunch 11.30-12.45,

em kaffe &kaka,

kvällsmat 16.30-17.30,

kvällsfika kaffe & fralla.

Dag 2:

frukost,

fm kaffe & kaka,

lunch 11.30-12.45 och

em kaffe & kaka.

Kvällstid kan konfererande grupper och kurser välja att beställa ner mat till något av samlingsrummen på kurs/konferenshotellet Björkhem.

Möjlighet finns att beställa buffé eller trerätters supé, nedan följer menyförslag.

Vi har öl- och vinrättigheter i slutna sällskap.

Kvällsmeny

Förrätter

Lufttorkad skinka med melon, basilikacreme & grissini

Västerbottenpaj med kryddgrönt

Huvudrätter

Till våra kött-och fiskrätter kan ni välja mellan kokt potatis, klyftpotatis, potatisgratäng eller pastasallad

Fetaostfylld kycklingfilé kockens favoritsås, tricoloremix & grönsallad

Inkokt lax romsås eller kall mangochutney- & gräslökssås, ärter & grönsallad

Vitlöksdoftande fläskfilé, rödvinssås, tricoloremix & grönsallad

Kall marinerad fläskfilé med grönsallad & kall örtsås

Desserter

Citronkaka med hallon och lättvispad grädde

Kladdkaka med lättvispad grädde

Gräddtårta med bär

Pannacotta m bärsås

Senast ändrad: