Direkt till innehållet

Let´s talk about sex

En kurs i sexualitet för alla som möter människor i sin yrkesroll. Du får inspiration, kunskap och verktyg för att prata om och möta sexualitet på ett inkluderande och enkelt sätt.

Ansökan till Let´s talk about sex

Kurstid: 6-7 augusti 2020

Kurskostnad: 830 kronor med logi och 360 kronor utan logi

Ansök senast: 15 juni 2020

Kontakt: Camilla Backe

035-227 625

e-post: Camilla.backe@regionhalland.se

 

Under kursen kommer vi att fokusera på kroppens mindre kända anatomi, ordbruk och hur man får till ett gott samtal om sexualitet, ett inte alltid helt lätt ämne att diskutera och hantera. Samtalen kommer att handla om kropp, sexualitet, ömsesidighet och relationer utifrån ett lustfyllt och normkritiskt perspektiv.

Ett syfte med kursen är att skapa trygghet och säkerhet hos deltagarna så att de kan genomföra samtalet och lektioner om dessa ämnen på ett professionellt sätt. Kursdeltagarna får även tillgång till välbeprövat material, anpassat till olika situationer.

Kursledare är Camilla Backa som har en gedigen erfarenhet av att föreläsa och informera om frågor som rör sex och samlevnad, både i sitt jobb som folkhögskolelärare och som sexualinformatör hos RFSU. Dessutom bjuds en lämplig föreläsare in utifrån gruppens yrkesområden.

Senast ändrad: