Direkt till innehållet

Konferens/B&B

Konferera vid havet! Närheten till havet skapar en unik miljö att mötas i. Vi erbjuder moderna konferens- och utbildningslokaler med en vidunderlig utsikt.

Grupp med människor som har workshop med post-itlappar.

På grund av förändringar i verksamheten kan vi enbart erbjuda konferenser med övernattning utanför skolans ordinarie läsår. Välkommen att höra av dig kring dagkonferenser under terminerna, alternativt övernattningskonferenser inför sommaren 2020!

Närheten till havet skapar en unik miljö att mötas i. Det som tidigare var Västkustens största dansrotunda och restaurang, är idag moderna konferens- och utbildningslokaler med en vidunderlig utsikt. Vid horisonten ser du Nidingens fyr. Nedanför vår skola ligger Norra Hallands populäraste havsbad, Vita sand. Här möts det bästa av Bohuslän och Halland; vita sandstränder och kala klipphällar. Landsbygd? Javisst, men på en timme med buss/tåg är du i Göteborgs centrum.

Vi vill erbjuda dig möjligheten att göra din konferens till en samverkanskurs - det vill säga en konferens med tydliga kursinslag. Du kan använda dig av egna föreläsare eller anlita skolans personal.

Läs mer om:

Boende och mat

Konferenslokaler

Priser

Bed & Breakfast - ett stenkast från härliga, salta bad

Vi rekommenderar att du även provar Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro (utanför Falkenberg).

Senast ändrad: