Direkt till innehållet

Konferens/Bed & Breakfast

Konferera vid havet! Här har du en unik miljö att mötas i. Vi erbjuder moderna konferens- och utbildningslokaler med en fantastisk utsikt över Kattegatt.

Grupp med människor som har workshop med post-itlappar.

 

På grund av läget så är för tillfället konferenser och andra arrangemang tillfälligt inte bokningsbara, vi följer restriktioner från Folkhälsomyndigheten och Region Halland och ändringar kan komma att göras.

Närheten till havet skapar en unik miljö att mötas i. Det som tidigare var västkustens största dansanläggning och restaurang, är idag moderna konferens- och utbildningslokaler med en fantastisk utsikt över Kattegatt. Vid horisonten ser du Nidingens fyr. Nedanför vår skola ligger Norra Hallands populäraste havsbad, Vita sand. Här möts det bästa av Bohuslän och Halland; vita sandstränder och kala klipphällar. Landsbygd? Javisst, men på en timme med buss/tåg är du i Göteborgs centrum.

Vi vill erbjuda dig möjligheten att göra din konferens till en samverkanskurs - det vill säga en konferens med tydliga kursinslag. Du kan använda dig av egna föreläsare eller anlita skolans personal.

Senast ändrad: