Direkt till innehållet

1-5 juli – Singer/Songwriter möter digital musikproduktion

Vill du prodda och skapa musik?

KURSEN ÄR INSTÄLLD.

Tjej som sjunger och kille som producerar musik vid datorn.

Välj något av följande spår

1. Utvecklas som musikproducent!

Under arbetstid får du låna en MacBook Pro fullmatad med mjukvara (bl a Serum, CineSymphony, iZotope Ozone 8, Nectar 2, Alchemy). Under veckan får du lära dig grunderna i Logic Pro X med tillhörande mjukvara samt utvecklas mer som låtskrivare.

Målet med veckan är att skriva klart en låt tillsammans med en deltagare från spår 2 (Utvecklas som låtskrivare).

2. Utvecklas som låtskrivare!

Vi ger dig verktygen för att utvecklas och bli bättre! Med olika skriv-sång och samspelsövningar jobbar vi fram nya låtar varje dag.

Målet med veckan är att skriva klart en låt tillsammans med en deltagare från spår 1 (Utvecklas som musikproducent).

Om du har frågor kring något, kontakta

Alexander - alexander.orest@regionhalland.se (musikproduktion)

Lina - lina.horner@regionhalland.se (sång & ensemble)

Sista ansökningsdag 30 april.

KURSEN ÄR INSTÄLLD.

OBS! Ansökan inleds med en inloggningsfunktion där e-post är ditt användarnamn och du ska hitta på ett lösenord som du kommer ihåg.

4.800 kr kost och logi, 4.300 kr utan logi. Materialkostnad tillkommer.

Avbokningsregler

Ansökan är bindande. Om du behöver boka av kursplatsen gäller följande:

• Avbokning senare än 20 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften.
  • Avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras 30% av kursavgiften.
  • Om du har läkarintyg på att du inte kan genomföra kursen tar vi inte ut någon avgift.
  • Om kursen måste ställas in på grund av för få anmälda hör vi av oss så fort vi vet, dock senast 30 dagar före kursstart.

Senast ändrad: