Direkt till innehållet

22-27 juni – Familjekurs – Musik på västkusten vid havet (INSTÄLLT)

En kurs för familjer, ensamstående, singlar och mor- och farföräldrar med eller utan barn eller barnbarn. Du kan prova på sång, dans och instrument och samtidigt njuta av vår vackra havsmiljö.

Flicka som spelar piano.

 

Kursens tema är musik och det kan innebära sång, instrument, kör, att spela tillsammans och varför inte plussa på med dans?

Det finns även utrymme för egentid, då du kan passa på att utnyttja vårt fantastiska läge vid havet samt vår närhet till storstaden och andra välkända attraktioner.

På dagtid finns det möjlighet till barnvakt, som fyller barnens tid med innehåll. På kvällarna ges tillfälle till samtal i grupp om livet och utbyte av erfarenheter om så önskas.

Kursen inleds med incheckning måndag eftermiddag. Denna dag ägnas åt att lära känna byggnaderna, omgivningarna och varandra. Under veckan finns det många kursmoment att välja mellan. Kursen avslutas under lördagen vid lunchtid så att alla får tid att resa hem.

Stipendier

På familjekurserna finns möjlighet att söka stipendier, det vill säga en möjlighet att söka ekonomiskt stöd för kursen.

Ange i skolans ansökningsformulär om du söker stipendieplats, skriv en kort motivering samt lämna namn och telefon på en referens som vi kan kontakta (en referens kan inte vara släkt eller vänner - vi ser gärna att det är en myndighetsperson exempelvis din läkare, handläggare, kurator, präst/diakon/imam med mera).

Ansökan

Denna kurs är full, men du kan fortfarande söka reservplats.

ANSÖK HÄR

OBS! Ansökan inleds med en inloggningsfunktion där e-post är ditt användarnamn och du ska också hitta på ett lösenord som du kommer ihåg.

Minimiålder är 18 år på folkhögskola om man inte har sin vårdnadshavare med. Alla över 13 år behöver göra en egen ansökan via den digitala ansökan i länken nedan.

På denna kurs kan du också ansöka för barn/ungdomar under 13 år. Ansökan för barn under 13 fylls i din egen ansökan, som vårdnadshavare/anhörig.

Ansök senast: 30 april

Kostnad

Kost och logi för 2 vuxna: 6500 kr

Kost och logi för 1 vuxen: 3300 kr

Kost och logi för barn 0-2 år: Gratis

Kost och logi för barn 3-11 år: 650 kr

Kost och logi för barn 12 år och uppåt: 850 kr

Avbokningsregler

Ansökan är bindande. Om du behöver boka av kursplatsen gäller följande:

  • Avbokning senare än 20 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften.
  • Avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras 30% av kursavgiften.
  • Om du har läkarintyg på att du inte kan genomföra kursen tar vi inte ut någon avgift.
  • Om kursen måste ställas in på grund av för få anmälda hör vi av oss så fort vi vet, dock senast 30 dagar före kursstart.

Senast ändrad: