Direkt till innehållet

8-13 juli – Familjekurs – Konst på västkusten vid havet

En kurs för familjer, mor- och farföräldrar med eller utan barn eller barnbarn, ensamstående och singlar. Du får prova på keramik, bild och textil och samtidigt njuta av vår vackra havsmiljö.

KURSEN ÄR NU FULLTECKNAD!

Flickor sitter och målar på en klippa med havet framför sig.

 

Kursens tema är konst och det kan innebära allt inom ämnena bild, keramik och textil såsom teckna, måla, olika keramiska tekniker, skulptur, textila tekniker och återbruk.

Det finns tid till egen tid - Du kan passa på och utnyttja vårt fantastiska läge vid havet samt vår närhet till storstaden och andra välkända attraktioner.

På dagtid finns det möjlighet till barnvakt, som fyller barnens tid med innehåll. På kvällarna finns möjlighet till samtal i grupp om livet och utbyte av erfarenheter.

Kursen inleds med incheckning måndag eftermiddag. Dagen ägnas åt att lära känna byggnader och omgivningarna och varandra. Under veckan finns det många kursmoment att välja mellan. Kursen avslutas under lördagen vid lunchtid så att alla får tid att resa hem.

Ansökan

Minimiålder är 18 år på folkhögskola om man inte har sin vårdnadshavare med.

Alla över 13 år behöver göra en egen ansökan via den digitala ansökan i länken nedan. På denna kurs kan du också ansöka för barn/ungdomar under 13 år. Ansökan för barn under 13 fylls i din egen ansökan, som vårdnadshavare/anhörig.

På familjekurserna finns möjlighet att söka stipendier, det vill säga en möjlighet att söka ekonomiskt stöd för kursen.

Ange i skolans ansökningsformulär om du söker stipendieplats, skriv en kort motivering samt lämna namn och telefon på en referens som vi kan kontakta (en referens kan inte vara släkt eller vänner - vi ser gärna att det är en myndighetsperson exempelvis din läkare, handläggare, kurator, präst/diakon/imam med mera).

Ansök senast: 30 april

KURSEN ÄR NU FULLTECKNAD!

Kostnad

5.900kr kost och logi för 2 vuxna

3.000kr kost logi för 1 vuxen

550kr barn <12 år i samma rum som förälder

750kr barn >12 år i samma rum som förälder

1000kr barn i eget rum

Avbokningsregler

Ansökan är bindande. Om du behöver boka av kursplatsen gäller följande:

  • Avbokning senare än 20 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften.
  • Avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras 30% av kursavgiften.
  • Om du har läkarintyg på att du inte kan genomföra kursen tar vi inte ut någon avgift.
  • Om kursen måste ställas in på grund av för få anmälda hör vi av oss så fort vi vet, dock senast 30 dagar före kursstart.

 

Senast ändrad: