Direkt till innehållet

Objektledare IT/Lösningsarkitekt till IT Klient & Skrivare

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2020-07-01

Sista ansökningsdag: 2020-08-10

Sök tjänsten

Om arbetsplatsen

På avdelningen arbetar vi med tjänsterna Klient och Utskrift. Vårt uppdrag är att serva verksamheten med en funktionell arbetsplats rörande dessa områden. Avdelningen hanterar över 7500 datorer och 3500 skrivare inom Region Halland och består av 20 medarbetare placerade antingen i Varberg eller Halmstad. Vårt uppdrag sträcker sig över hela regionen. Central administration och support är därför nödvändigt och vikten av att vi har fungerande processer och verktyg för att hantera detta är stor. All paketering och distribution av applikationer sköts centralt via våra deploymentverktyg, men även arbete på plats hos kund, utställ/utbyte av datorer och skrivare hanteras av vår avdelning.

Inom Region Halland har vi sedan flera år ett både inspirerande och intressant systemförvaltningsarbete.

Vi söker nu en Objektledare IT/Lösningsarkitekt till objektet Arbetsplats.

Om arbetet

Objekt Arbetsplats ingår i familjen Digital arbetsplats tillsammans med objekten Plattformar, Gränssnitt och Säkerhet & Identiteter och agerar beställare för den samlade hårdvaruleveransen samt den grundläggande programvaran kopplad till hårdvaran. Vi förvaltar och livcykelhanterar bland annat Microsoft Windows, Adobesviten, Digital distansarbetsplats, Microsoft 365, det nuvarande intranätet samt enkätverktyg och bildbank. Objektet har just nu ett stort fokus på övergången till Microsoft 365 i regionen och steget mot en smart och enkel digital vardag.   

Som Objektledare IT/Lösningarkitekt kommer du att tillse att systemförvaltningsobjektets förvaltningsplan genomförs, delta i projekt och arbetsleda olika IT-specialister. Detta uppdrag gäller standardisering, förvaltning, validering, livscykelhantering och utveckling av Arbetsplatsobjektets befintliga och tillkommande system.   

Din profil

Vi söker dig som har en senior teknisk bakgrund inom IT med intresse för systemförvaltningsuppgifter och som också kan agera som teknisk projektledare inom objektet Arbetsplats. Har du eftergymnasial utbildning inom Systemvetenskap är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort B erfordras.

 Du har arbetslivserfarenhet av:

  • Tekniska systemmiljöer och integrationer samt IT-säkerhet
  • Strukturerad systemförvaltning
  • Att aktivitetsleda grupper, informera och dokumentera
  • Att agera i en projektledarroll
  • Att arbeta enligt ITIL
  • Agila metoder och arbetssätt

Vi ser gärna att du är engagerad och lyhörd som person med god förmåga att skapa relationer. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-08-30
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/495
Kontakt Thomas Segerlind, avdelningschef, 035-17 96 75, thomas.segerlind@regionhalland.se
Facklig företrädare Özlem Arabaci, Sveriges Ingenjörer, 0104-76 19 00
Publicerat 2020-07-01
Sista ansökningsdag 2020-08-10

Sök tjänsten