Vaccinationsbokningen tillfälligt stängd!

Vaccinationsbokningen mot covid-19 är tillfällig stängd. Anledningen är bland annat försenade vaccinleveranser.

Läs mer här

Direkt till innehållet

Kundservicestjärna till Folktandvården Halland

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-02-23

Sista ansökningsdag: 2021-03-09

Västra Vallgatan 14 i Varberg

Följ med på vår utvecklingsresa!

Vi inom Folktandvården Halland strävar efter att alla hallänningar ska ha en god munhälsa. Vi är över 370 medarbetare och finns på 21 olika kliniker i hela Halland vilket gör oss till regionens största munhälsoorganisation.

Vi söker dig som vill hjälpa dina medmänniskor, ge kollegor och patienter en extra hand och har lätt till ett leende. För fortsätta höja servicenivån söker vi nu en stjärnreceptionist till vår klinik i centrum av Varberg.

Vi är Hallands största klinik med 45 kollegor som brinner för att ta hand om Varbergsbornas munhälsa. Vi har en varierad grupp med kunder i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens. Kliniken ligger på endast fem minuters gångavstånd från tåg-och busstationen och vi har fri parkering precis utanför.

Inom Folktandvården Halland arbetar vi tillsammans för att patienterna ska få en friskare munhälsa. Vi strävar efter att det ska vara enkel att välja och komma i kontakt med oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara den första våra patienter möter och då det är extra viktigt att du ger dem en god serviceupplevelse. Tillsammans med övriga kollegor skapar vi ett välkomnande och tryggt besök.

Du och kollegorna i receptionen är hela tiden mitt i ett ständigt flöde av patienter på väg in eller ut och alla vill bli sedda och väl omhändertagna. Den ena dagen eller stunden är inte den andra lik så det gäller att du gillar ett varierat arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utföra besöks-, e-post- och telefonservice samt övriga administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.
  • Vara en administrativ resurs internt och externt.
  • Boka in akutpatienter.
  • Viss rådgivning
  • Debitering, kassahantering, fakturering.
  • Arbete i vårt journalsystem.
  • Bidra till en effektiv vårdplanering (terapiplaner och kallelser utifrån riskbedömningar och vårdbehov, planering av tidbok och arbetsfördelning inom teamet)

Kvalifikationer

Du som söker har lägst gymnasieutbildning. Du har flerårig erfarenhet av kundservice i reception med stort flöde av kunder.  

Du är intresserad av förbättringar och tar ansvar för såväl din egen som folktandvårdens utveckling. Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är lyhörd och uppmärksam på andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Du är en  initiativtagande, strukturerad och mycket tydligt serviceinriktad person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet.

Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Det är även önskvärt med erfarenhet och allmänna IT-kunskaper då vi har ett datoriserat journalsystem som kräver kompetens gällande detta. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/153
Kontakt Joakim Radermacher, Verksamhetschef, 0340-48 23 00
Facklig företrädare Pia Lundin, Vision, 0340-48 23 00
Publicerat 2021-02-23
Sista ansökningsdag 2021-03-09
Senast ändrad: