Vaccinationsbokningen tillfälligt stängd!

Vaccinationsbokningen mot covid-19 är tillfällig stängd. Anledningen är bland annat försenade vaccinleveranser.

Läs mer här

Direkt till innehållet

Specialistläkare i allmänmedicin sökes till Vårdcentralen Vallås

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 50-100%

Publicerad: 2021-03-23

Sista ansökningsdag: 2021-05-09

 

Välkommen att bli en av oss på Vårdcentralen Vallås. Hos oss får du vara med och utveckla morgondagens klinik i en kreativ och öppen miljö, samtidigt som du ges utrymme att arbeta med dina specialområden och det som intresserar dig. 

Vårdcentralen Vallås är en väletablerad och familjär vårdcentral med gott rykte, en god ekonomi och med hög kontinuitet. 

Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, BVC och distriktssköterskemottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog, tillsammans med särskilda resurser kopplat till patienter i behov av rehabilitering efter stroke eller annan neurologisk skada eller sjukdom. Ett äldreboende i området är också knutet till vårdcentralen. 6 500 patienter har valt att lista sig hos oss.

På vårdcentralen arbetar ca 25 medarbetare. Vi som arbetar här är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner och trivs tillsammans. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya tankar och idéer.

Ditt uppdrag hos oss

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du har såväl planerad som akut patientmottagning och du möter både barn och äldre. Det är viktigt för oss att vården har patienten i fokus och sker på rätt vårdnivå med respekt för individen i ett gott samarbete professionerna emellan. Vi är måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning. Handledning av AT- och ST-läkare är en del av vårt dagliga arbete.

Möjligheten att påverka din egen arbetssituation är stor, hos oss får du utrymme och möjlighet att fördjupa dig inom dina specialområden om intresse finns. Vi ser ditt engagemang som en tillgång och välkomnar dina intressen.

Tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas av hög kompetens, stort engagemang och hög arbetsglädje. Vi har högt satta mål och vill att alla skall vara delaktiga i de processer som leder verksamheten framåt. Inom vårdcentralen är det korta beslutsvägar och du kommer att möta en god gemenskap.

Arbetstid förlagd dagtid. Jour fullgörs vid kvälls- och helgmottagningen på Nyhems vårdcentral i Halmstad.

Om dig

Du har en god samarbetsförmåga, kommunicerar, lyssnar och löser hinder på ett konstruktivt sätt. Du har en positiv inställning till ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut, policys och riktlinjer. Du underhåller och utvecklar din och teamets kompetens samt är med och driver vår vårdcentral framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

När det gäller de formella kraven välkomnar vi dig som är legitimerad specialistläkare i allmänmedicin eller har en specialistutbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig och relevant för vår verksamhet, med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer.

 

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/186
Kontakt Regina Laumann, verksamhetschef VC Vallås, 0720-85 85 36
Facklig företrädare Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56 000 (vxl)
Johan Andersson, fackligt förtroendevald läkare , och MLA VC Vallås, 0706-19 72 55
Publicerat 2021-03-23
Sista ansökningsdag 2021-05-09
Senast ändrad: