Vaccinationsbokningen tillfälligt stängd!

Vaccinationsbokningen mot covid-19 är tillfällig stängd. Anledningen är bland annat försenade vaccinleveranser.

Läs mer här

Direkt till innehållet

Vårdadministrativa enheten söker medicinsk sekreterare

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%. Vikariat till och med 2022-01-31.

Publicerad: 2021-02-23

Sista ansökningsdag: 2021-03-10

 

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vill du utvecklas i din yrkesroll och vara med att göra skillnad, då ska du jobba hos oss, då vårt arbete ständigt utvecklas. Vårdadministrativa enheten, område 3 Hallands sjukhus, är ett eget verksamhetsområde och har uppdraget att ge administrativt stöd och service till områdets kliniker som är kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken och urologikliniken. Den sammanhållna organisationen för medicinska sekreterare möjliggör ett flexibelt arbetssätt där våra fokusområden är journaldokumentation, diagnosklassificering, uppföljning och IT-stöd. Inom vår verksamhet arbetar cirka 80 medarbetare.

Inom vårdadministrativa enheten söker vi nu en medicinsk sekreterare till ett vikariat med placering på kirurgimottagningen Hallands sjukhus Varberg.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare kommer du få ett varierande arbete som är roligt och intressant, med omväxlande och ansvarsfulla arbetsuppgifter.  Du kommer att ha din placering på Kirurgimottagningen Varberg men med möjlighet att utvecklas även inom andra specialiteter.

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper på mottagning/avdelning och är en viktig del i vårdprocessen, där du arbetar i team, ger service och har kontakt med patienter. Arbetet är omväxlande och består av journaldokumentation, intyg, telefonservice, posthantering samt förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplade till vårdadministrativa flödet.

Tjänsten är ett vikariat till och med 2022-01-31, med möjlighet till förlängning.

Om dig

Vi söker dig som uppskattar variation, är ansvarstagande och tycker om att vara i förändring. Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Du har god datorvana och du gillar och har fallenhet för att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du har även förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du kan arbeta både självständigt och i team och du bidrar till en god stämning i teamet. Som person är du utpräglat serviceinriktad, lyhörd, noggrann samt stabil.

Meriterande är erfarenhet från tidigare medicinsk sekreterartjänst, kunskaper i journalsystemet VAS samt kodarutbildning. Erfarenhet och kunskap i olika IT-system väger tungt. Vi ser engagemang, initiativtagande och flexibilitet som viktiga egenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat till och med 2022-01-31.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/200
Kontakt Rebecca Wallin, avdelningschef, 0720-84 07 81
Facklig företrädare Alice Ragnarsson, Vision, 0340-48 19 32
Publicerat 2021-02-23
Sista ansökningsdag 2021-03-10




Senast ändrad: