Vaccinationsbokningen tillfälligt stängd!

Vaccinationsbokningen mot covid-19 är tillfällig stängd. Anledningen är bland annat försenade vaccinleveranser.

Läs mer här

Direkt till innehållet

Är du vår nya tandsköterska? Folktandvården Laholm söker ny kollega!

Ort: Laholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% erbjuds men tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Publicerad: 2021-03-29

Sista ansökningsdag: 2021-04-18

Om arbetsplatsen

Folktandvården Laholm ligger vackert belägen i Gamle by, Laholms unika, medeltida kärna. Närheten till E6 och fri parkering vid kliniken gör det lätt att pendla.

Vi erbjuder all slags tandvård för både vuxna och barn och cirka 11000 patienter har valt att lista sig hos oss. Våra ambitioner är att vara en frisk och stimulerande arbetsplats där man trivs, därför satsar vi på vår personal. Vi har bland annat friskvårdsdagar vår och höst samt andra gemensamma aktiviteter som bidrar till klinikens trivsel.

Utveckling är viktigt för oss och vi satsar på att ligga i framkant när det gäller ny teknik och nya metoder. Vi har webtidbok och digitalt planeringssystem för personalen. Kliniken har 13 behandlingsrum, varav ett är utrustat för lustgas.

Som tandsköterska hos oss blir du en del av ett gott gäng på 30 personer med stor arbetsglädje och mycket kunskap och erfarenhet. Vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik och effektiv tandvård. Som ny tandsköterska ser vi till att ge dig en gedigen introduktion så att du känner dig trygg i din roll. Vi arbetar i mindre team, men är alltid beredda att hjälpa till och ställa upp för varandra i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som tandsköterska kommer du att arbeta i team med tandläkare och ibland även tandhygienister. Tjänsten innebär även arbete i vår reception.

I arbetet ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter med assistans, sterilarbete, egna profylaxpatienter och administrativt arbete. Huvudansvar för planering av tidboken ingår även i din roll. Som tandsköterska hos oss arbetar du i nära samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål. Vi ser också att du inspirerar till och deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomgått tandsköterskeutbildning och har några års arbetslivserfarenhet. Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Då vi hanterar digital datajournal ser vi att du har goda datorkunskaper.

Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet värdesätter vi egenskaper som engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du har en helhetsbild kring patienten och förmåga att ligga steget före tandläkaren du assisterar. Prestigelöshet, förmåga att förstå och se till helheten samt kunna prioritera bland arbetsuppgifter ser vi som viktiga egenskaper. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. 

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% erbjuds men tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Ort Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/306
Kontakt Emmi Johansson, Kliniksamordnare, 0430-158 51
Facklig företrädare Matilda Karén, Vision, 0430-158 51
Publicerat 2021-03-29
Sista ansökningsdag 2021-04-18
Senast ändrad: