Med anledning av den fortsatt ökade smittspridningen av covid-19 behöver Region Halland förstärka bemanningen inom våra vårdverksamheter. 

Vi söker dig som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. 

Vi söker i dagsläget undersköterskor för arbete med provtagning för covid-19 på mottagning, samt undersköterskor till våra interna bemanningsenheter för arbete inom slutenvård. Det kan också bli aktuellt med andra avdelningar inom Hallands sjukhus eller Region Hallands övriga verksamheter. 

Du matchas mot uppdrag som passar din bakgrund och erfarenhet och vi kontaktar dig när det uppstår behov av din kompetens.

Du anställs i en timanställning med varierande sysselsättning.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, alternativt vårdstuderande som genomfört fyra terminer på sjuksköterskeprogrammet eller sex terminer på läkarprogrammet. Erfarenhet av akutsjukvård och/eller slutenvård är meriterande men inget krav.

Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och flexibel. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Du behärskar svenskan i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan, vi arbetar löpande med urval!

Tack!