Direkt till innehållet

Den unga mästerkocken (10–12 år, offentlig)

Den unga mästerkocken är en saga om tävlingshysteri, föräldrapress och frigörelse. Här djupdyker Banditsagor ner i det osande kockandet vid de bubblande grytorna och fräsande stekpannorna och bjuder på en föreställning som smakar, doftar och känns på riktigt.

En gång i tiden delade Pål och hans dotter Manda ett starkt intresse, att laga mat. De förenades framför spisen och lagade mer och mer avancerade rätter samtidigt som de reste runt i världen och upptäckte nya smaker.

Då var allt enkelt och pappa och dotter var bästa vänner. Men när Pål bestämmer sig för att Manda ska ställa upp i en tv-sänd matlagningstävling för barn förvandlas passionen till besatthet.

Samtidigt börjar Manda alltmer känna hur mat och matlagande förvandlas från något roligt och lustfyllt till något jobbigt och till och med äckligt. Dagen för audition närmar sig. Hur ska det gå?

Artist/grupp/kulturskapare: Banditsagor

Medverkande Mathilda Becker och Ludwig Bertling Wiik.

Kontaktperson för bokning

Frida Kärvegård, mejl: kontakt@banditsagor.se, telefon: 072 944 81 98

Kostnad

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a föreställningen 22 500 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a föreställningen samma dag och lokal 10 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

 

Senast ändrad:

Mer information

Publik: Max 60 personer, inklusive personal.

Längd: Cirka 40 minuter.

Lokal: Större klassrum, aula, idrottshall, bibliotek. Spelyta 3x3 meter. Mörkläggning behövs ej. Vanligt eluttag. Vi har med oss all scenografi, ljud och ljus.

Turnéperiod: Höstterminen 2024, ev. VT 2025.

Typ: Teater