Direkt till innehållet

Dikta (13–19 år, offentlig)

Dikta är en humoristisk och interaktiv dansföreställning som diskuterar dikten som uttrycksform, dens språk, tradition och om dans kan vara en dikt?

Med hjälp av en berättarröst tas publiken med in i dansarens huvud och får ta del av hens tankar kring vad som händer på scenen, vad publiken får se men också kring vad en dikt är och vem en poet är? Berättarrösten talar också stundvis direkt till publiken och bjuder in till interaktion med dansaren på scenen. Allt detta samtidigt som publiken bjuds på fin och lustfylld danspoesi framför dom.

Se en trailer för Dikta på Vimeo

Artist/grupp/kulturskapare: Felix Skalberg

Medverkande: Felix Skalberg, Martin Nick Alexandersson.

Fotografens namn: Carl Thorborg

Bra att veta

Vi behöver grundljus på scen, högtalarsystem som kan kopplas till dator och tekniker som tänder/släcker scenen samt spelar musiken. Teknik för klassrum: Uttag för ljudsystem som vi tar med oss. Bärhjälp – En person med lokalkännedom som tar emot oss.

Föreställningen är väldigt anpassningsbar och kan framföras på varierande platser och lokaler där vi anpassar oss efter er. Om så önskas att föreställningen framförs på annan yta/lokal än en traditionell scen så kan vi ta med högtalare som kan användas i önskad yta/lokal.

Kontaktperson för bokning

Felix Skalberg, telefon: 076-8092243, mejl: skalbergfelix@gmail.com 

Kostnad

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a föreställningen 14 332 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a föreställningen samma dag och lokal 10 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Mer information

Publik: Max 35 personer inklusive personal.

Längd: 32 minuter.

Lokal: Spelyta: 8 m bredd, 10 m djup. Kan anpassas. Kan spelas i klassrum – som vi kan disponera minst 1 h innan första föreställning, mellan föreställningar och minst 30 minuter efter andra föreställningen.

Turnéperiod: Läsåret 2024–2025.

Typ: Dans