Direkt till innehållet

Mobile Music Kit – MMK (äppelmärkt 10–19 år)

Lekfullt – Kreativt – Samskapande

I vårt arbete med musikteknologi har vi tagit fram vårt eget koncept som vi kallar MMK – Mobile Music Kit. Det är en låda som innehåller ett tiotal musikteknologiska instrument, ett mixerbord och en högtalare. MMK har kort sagt allt som behövs för att upptäcka nya spännande instrument och ger möjlighet att spela och skapa musik på helt andra sätt än vad de flesta är vana vid.

Under en workshop med MMK får deltagarna på ett kreativt sätt utforska hur tekniska möjligheter öppnar upp för alla att delta och skapa tillsammans, oavsett bakgrund, erfarenhet och funktionsförutsättningar. Fokus ligger helt på det kreativa och kollektiva skapandet och ger plats för inspiration och nya uttryck. Med MMK kan vi mötas var som helst – i en musiksal eller ett klassrum, på en scen, i en kyrka – vi utgår från varje tillfälles unika förutsättningar och möjligheter.

Under en MMK-workshop för vi löpande samtal kring och ger praktiska exempel på inkluderande skapande arbete som passar för målgruppen. En MMK-workshop passar alla. Vi anpassar alltid workshopen utifrån varje grupps förutsättningar.

Programmet är anpassningsbart för alla elever i mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet oavsett om man har en funktionsnedsättning eller ej.

Trailer för Mobile Music Kit – MMK på Vimeo

Artist/grupp: ShareMusic & Performing Arts
Namn på medverkande: 3 personer. En workshopsledare, en workshopsassistent och en representant från ShareMusic (namn varieras)

Fotograf: ShareMusic & Performing Arts

Kontaktperson för bokning

Eugenia Granat, telefon 079 347 78 21, e-post: eugenia@sharemusic.se

 

Kostnad

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a workshop 29 000 kr (exkl. moms) 50 % återbetalas efter redovisning
2:a workshop samma skola 15 000 kr (exkl. moms) 50 % återbetalas efter redovisning
Anpassad skola Priser som ovan 75 % återbetalas efter redovisning

 

Senast ändrad:

Mer information

Publik: Max 25 deltagare men vi rekommenderar ett antal under 20 elever och minst en lärare

Längd: 90 minuter.

Lokal: Ett klassrum med ett stort bord för musikinstrument och stolar för alla deltagare + ett eluttag. Vi har med oss alla musikinstrument och teknik.

Turnéperiod: Läsåret 2023–2024. Läsåret 2024–2025.

Typ: Musik