Direkt till innehållet

Skratt och spänning med Clownen Mango och Lindanserskan Silea (3–12 år, familj)

Att se artisterna på en cirkus kan vara både spännande och roligt. Magnus Cirkusskola bjuder på både skratt och spänning. Just nu åker Magnus Bengtsson med sin medarbetare Silea runt på skolor och håller föreställningar för skolklasser runt om i Halland.

– Det är så roligt att uppträda för barnen, de har inget filter utan ställer sina frågor direkt under föreställningen, det är bara roligt säger Magnus Bengtsson.

Barnen sitter på rad och väntar, en krispigt kylig men solig morgon på utanför sin förskola. Clownen Mango är stressad. Han kommer inrusande och börjar leta runt bland sina grejer innan han börjar jonglera med bollar på en stol. Då kommer hans medhjälpare in och ser frågande på honom. Hon påpekar att han glömt att ta på sig sina byxor. Han har bara kalsonger på sig. Barnen skrattar sen är showen igång. Det bjuds på både skratt och spänning. En blandning av clowneri, akrobatik och även lindans. Silea är en renommerad lindansare och cirkusartist från Tyskland, som nu turnerar runt på skolor med Magnus Cirkusskola. Det är underhållande för både stora och små.

Artist/grupp/kulturskapare: Magnus Cirkusskola med Silea

Medverkande: Magnus Bengtsson och Sille Adolph.

Fotograf: Jens Persson

Kontaktperson för bokning

Magnus Bengtsson, mejl magnus.bengt@gmail.com, telefon 0705-827903

Kostnad

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a föreställningen 14 500 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a föreställningen samma dag och lokal 10 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
3:e föreställningen samma dag och lokal 10 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Mer information

Publik: 100 personer inklusive personal.

Längd: 23 minuter.

Lokal: Vi spelar gärna utomhus, gräsmatta eller asfalt. Inomhus gymnastiksal eller aula. Vi behöver assistans med el och ev. ljudanläggning. Bärhjälp önskas.

Turnéperiod: Läsåret 2024–2025.

Typ: Cirkus