Direkt till innehållet

TÅR (3–5 år, familj)

Befria våra tår, nu är det vår!

TÅR är en finurlig dansföreställning där vi äntligen får vända upp och ner på kroppens hierarkier och sätta tårna som alltid är längst ner högst upp i ljuset.

TÅR framförs av tjugo tår och två dansare till nykomponerad musik. Musikens egensinniga toner kommer från att tårna själva spelat instrumenten som kompositören skapat musik av. I takt med musiken befinner sig dansarna nära golvet i barnens höjd och nivå genom hela föreställningen. Med inspiration från det lilla barnets rörelser och självklara förhållningssätt till sin egen och andras kroppar dansar vi över golvet. Vi hasar, kryper, ålar, rullar, balanserar, tassar och trippar på tå.

Tårna är individer men också alltid ett kollektiv, en och en men ständigt i kontakt med sina nära och kära. Tår, som efter vi lärt oss gå bär oss genom livet, tar oss nu ner på jorden, får luft under vingarna och flyger ut på dansgolvet!

Se trailer för TÅR på Vimeo

Artist/grupp/kulturskapare: KROPPSKLUBBEN

Medverkande: Dansare Lisa Nilsson och Jilda Hallin. Tekniker: Tanya Johansson.

Fotograf: AdeY

Bra att veta

Tvekar du på lokalen? Hör av dig ändå så kan vi diskutera eventuella anpassningar! Vi har även gjort en anpassad, platsspecifik version av föreställningen som turnerat hos Öppna förskolor i Malmö, om detta är av intresse, kontakta oss.

Kontaktperson för bokning

Lisa Nilsson, telefon: 070 383 30 83, mejl: info@kroppsklubben.se

Kostnad

Totalpris som faktureras

Regional subvention

1:a föreställningen 23 500 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a föreställningen samma dag och lokal 8 000 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

Senast ändrad:

Mer information

Publik: Max 60 personer inklusive personal.

Längd: 30 minuter.

Lokal: Scenmått 5x10m, totalt rumsmått 10x10m, höjd 4m. Önskvärt med mörkläggning. Sviktande golv ej betong. Vi tar med oss allting samt tekniker.

Turnéperiod: Läsåret 2024–2025.

Typ: Dans