Direkt till innehållet

Distriktssköterska sökes till Vårdcentralen Centrum Laholm

Ort: Laholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-09-23

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Vill du bli en del av en stimulerande och utvecklande arbetsplats som genomsyras av arbetsglädje, stolthet och lojalitet?

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär varierande arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral såsom telefonrådgivning, tidsbokning, bedömning och triagering samt mottagning.

Vi har startat upp en äldremottagning för de som är 75 år eller äldre. Där erbjuder vi daglig telefontid, råd och stöd kring hälsa, genomgång av mediciner samt övrigt kring äldres hälsa. Här arbetar man i nära samarbete med våra distriktsläkare.

Vårdcentralen har även en diabetesmottagning, där arbetsuppgifterna innebär att vara delaktig i teamarbete runt patienter med diabetes och ansvara för egen mottagning och uppföljning efter gällande vårdprogram regionalt och nationellt. Arbetet består även av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete.

Utifrån sökandes förutsättningar och intresse finns möjlighet att arbeta med diabetesmottagning och äldremottagning.

Arbetstid: dagtid mån - fre samt tjänstgöring var fjärde helg.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Centrum Laholm har cirka 6 200 listade invånare. Vi ligger alldeles intill Lagan och har lokaler med en fantastisk utsikt och med närhet till strand, motion, golfbanor, skidbacke och vacker natur. Vi är idag cirka 30 medarbetare med olika professioner. Utöver läkarmottagning, fördelat på drop-in för akuta patienter samt planerad mottagning, finns även distriktssköterskemottagning, laboratorium, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator- och psykologmottagning samt ett rehabteam. Vi har välutvecklade specialistmottagningar inom diabetes, astma/KOL och livsstil. Vårt BVC ligger integrerat i familjecentralen i Laholm. I Vårdcentralens uppdrag ingår också ansvar för särskilda boende för äldre. På helger bedrivs helgmottagning i våra lokaler där alla Laholms vårdenheter deltar. Vi ser det som viktigt med kvalitet och utveckling och har som mål att utveckla det.

Vi är ett gott glatt gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre! 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska. Diabetesutbildning och/eller utbildning/erfarenhet av att arbeta med äldre är meriterande. Du har social kompetens, är självständig och flexibel i ditt arbete. Du planerar ditt arbete i samverkan med dina kollegor och andra medarbetare. Du är positiv till förändringsarbete och du medverkar aktivt till en god arbetsmiljö. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, gärna kunskap i fler språk. God datorkunskap är ett krav och att vara väl förtrogen med journalsystemet VAS är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/931
Kontakt Marie Lindell, Verksamhetschef, 070-659 56 54
Facklig företrädare Anna De Pedis, Vårdförbundet, 035-13 45 04
Publicerat 2021-09-23
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Senast ändrad: