Direkt till innehållet

Anestesisjuksköterska sökes till Operationsavdelningen

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-10-27

Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Vi söker nu två nya kollegor som vill bli en del i vårt team på Operationsavdelningen på Hallands sjukhus Varberg!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå som en värdefull kompetens i teamet på operationsavdelningen med sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska. Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i team och välkomnas av ett arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme och omtanke. Vi erbjuder dig ett personlig anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Vi erbjuder två tjänster; en tillsvidare och ett vikariat på ca 1 år då en av våra kollegor ska vara föräldraledig.

Om arbetsplatsen

På operationsavdelningen på Hallands sjukhus Varberg arbetar drygt 100 medarbetare, fördelade på operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Avdelningen har nio moderna salar där cirka 7 000 ingrepp utförs årligen inom ortopedi, kirurgi, gynekologi, urologi, medicin och öron.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. För denna tjänst är det viktigt att ha god förmåga och uppskatta såväl arbete i team som självständigt arbete. Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till en föränderlig miljö och ställa om utifrån verksamhetens behov. Det är också viktigt att kunna bidra med förbättringsmöjligheter som utvecklar verksamheten, för ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/948
Kontakt Pia Gjelstrup, avdelningschef, 0340-58 02 44
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via växeln, 035-13 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-10-27
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Senast ändrad: