Direkt till innehållet

MAVA söker sjuksköterskor

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%. Anställningen omfattar dag/kväll/ med tjänstgöring 2 helger av 5. En tjänst omfattar Nattjänstgöring med 2 helger av 5.

Publicerad: 2021-09-29

Sista ansökningsdag: 2021-10-20

Sök tjänsten

 

Är du mer intresserad av bredd än av spets? Då är medicinska akutvårdsavdelningen (mava) rätt arbetsplats för dig! Är du också intresserad av att hitta lösningar och jobba med ständiga förbättringar- välkommen att söka en av våra lediga tjänster!

 

Om arbetsplatsen

 

Mava är en medicinsk akutvårdsavdelning med inriktning akutsjukvård och öppenvård, enligt SFÖ- protokoll. Syftet med protokollstyrd vård är att undvika inläggningar i slutenvården. Inom avdelningen ryms även specialiteterna: endokrinologi och gastroenterologi. Avdelningen har 25 vårdplatser. Av de 25 vårdplatserna är sex övervakningsplatser, för att följa patientens vitalparametrar. Det finns också möjlighet att ge andningsstöd i form av Optiflow och Bilevel. Om behov uppstår har mava ett uppdrag att ta emot covidpatienter.

All personal kommer på sikt att rotera mellan avdelningens olika team. Introduktion och planering för detta kommer att ske individuellt.

Vi har ett strukturerat arbetssätt och strävar mot gemensamma mål. Omtanke om varandra och de patienter som vårdas hos oss, lägger grunden för en avdelning där vi trivs.

MAVA-gänget är fantastiskt, med stor förmåga att stötta och hjälpa varandra och samtidigt vara beredda på att ta sig an nya utmaningar. Vi vill att det ska vara lätt att komma och vara ny på jobbet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss blir du delaktig i vårt tvärprofessionella team, där varje yrkeskategori bidrar med sin specifika kunskap. Allas bidrag är lika viktigt! På MAVA pågår ett ständigt förbättringsarbete, där vi tillsammans hittar lösningar på hinder som kan upplevas i det dagliga arbetet.

Vill du veta mer, är du varmt välkommen att kontakta vem som helst av oss på avdelningen. Vi nås via avdelning telefon 035-134201.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom vården. Saknar du detta anser vi att avsaknad av erfarenhet kan vägas upp av ansvarskänsla, nyfikenhet, flexibilitet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga
egenskaper.

 

Ny i rollen som sjuksköterska?

Som nyutbildad sjuksköterska eller om du har högst sex månaders erfarenhet, börjar din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion till yrket genom:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll och situationer som kan uppstå i ditt arbete
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation
  • Möjlighet att under två dagar hospitera på en annan enhet

Du kan läsa mer om basåret på Hallands sjukhus här.



Vill du göra skillnad i en organisation som har ett samhällsviktigt uppdrag, är du mer än välkommen att söka!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%. Anställningen omfattar dag/kväll/ med tjänstgöring 2 helger av 5. En tjänst omfattar Nattjänstgöring med 2 helger av 5.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/962
Kontakt Malin Gottfridsson, Avdelningschef , 035-17 43 58
Facklig företrädare Vårdförbundet, Hannah Malm , 035-134201
Publicerat 2021-09-29
Sista ansökningsdag 2021-10-20

Sök tjänsten