Direkt till innehållet

Undersköterskor till Provtagning m.m. till Halmstad och Laholm

Ort: Halmstad och Laholm

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader, Timanställning

Publicerad: 2021-11-26

Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Sök tjänsten

Nu har du som undersköterska möjlighet att göra en samhällsviktig insats vid provtagningen i Halmstad och/eller Laholm.

Självprovtagning för covid-19 infördes under våren 2020 och finns i varje kommun i Halland. Region Halland tar nu över självprovtagning covid-19 i egen regi innan årsskiftet​.

Om tjänsten

Som undersköterska vid självprovtagningen är ditt uppdrag att vara behjälplig och utföra provtagning av barn (6-17 år) eller bara vara med och tydligt instruera hur de utför självprovtagning. Det kan även bli aktuellt att stötta vuxna som har svårt att ta provet på sig själv samt att utföra näs- eller halsprov på den invånare som inte har e-legitimation. Du kommer att arbeta tillsammans med annan personal vid självprovtagningen och vara en del av teamet på vårdcentralen. 

Det kan också bli aktuellt med andra arbetsuppgifter vid behov.

Detta är en visstidsanställning alternativt en timanställning för dig som vill arbeta vardagar måndag-fredag. Du kommer att anställas inom Uppdrag Pandemi. Provtagningen är belägen på Nyhems Vårdcentral i Halmstad och på Laholms Vårdcentral.

Arbetstid: vardagar 08.00-17.00 med 60 min rast.

Vi ser gärna att du kan tillträda snarast.

Om dig

Du som söker är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete på mottagning eller avdelning är detta meriterande men det är inget krav.

Du är självständig, flexibel och strukturerad i ditt sätt att arbeta och har en utvecklad förmåga att lyhört bemöta alla människor oavsett situation de befinner sig i. Du har förmågan att anpassa din kommunikation utifrån situation och du har möjlighet att pedagogiskt instruera de besökande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Datorvana krävs.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Halmstad och Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1182
Kontakt Lena Peterson, verksamhetschef, 072-385 1334
Publicerat 2021-11-26
Sista ansökningsdag 2021-12-10

Sök tjänsten