Självprovtagning covid-19 - provsvar försenade

Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Semestervikarier sommaren 2022 sökes till Vårdnära service och Städservice

Ort: Södra Halland (Halmstad, Laholm, Hylte), Falkenberg, Varberg, Kungsbacka utifrån önskemål.

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader, Varierande

Publicerad: 2022-01-10

Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Är du engagerad, noggrann och brinner för att ge service? Vill du vara del av en god gemenskap i ett team där alla bidrar med sin kunskap? I så fall är du kanske den vi letar efter! Vårdnära service och städverksamheten inom Region Halland söker semestervikarier till sommaren 2022, vi söker till södra Halland, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka.

Om dig

Du är en positiv person som är engagerad och bidrar med en god kamratanda för att skapa trivsel på arbetsplatsen. Du tar ansvar för ditt arbete och förstår att du är en del av en viktig helhet. I ditt arbete kan du komma att ha kontakt med patienter, anhöriga och vårdpersonal, därför är det viktigt att du är social, utåtriktad och har lätt för att kommunicera. Vi ser också att du har förmåga att vara flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter då det behövs.

Av säkerhetsskäl måste du kunna förstå skriftliga instruktioner och kunna kommunicera med kollegor och övriga samarbetspartners, därför krävs mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du som söker måste ha fyllt 18 år och vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete, som exempelvis städ.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna innefattar städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på sjukhus samt vårdcentraler inom Hallands kommuner. Vårdnära service innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen på avdelningarna på våra sjukhus. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för teamet kan bland annat innefatta ansvar för patientkök, städning och förrådshantering och innebär mycket samarbete, både inom teamet och med vårdpersonalen. Arbetet innefattar också kontakt med patienter och anhöriga, där serviceteamet stärker patientens upplevelse av kvalitet. 

Vi söker medarbetare till södra Halland (Halmstad, Laholm och Hylte), Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. Vänligen uppge i din ansökan vilken/vilka orter du är intresserad av att arbeta vid.

Om Vårdnära service och Städservice

Våra stöd- och servicefunktioner för städservice och vårdnära service har stor betydelse för hälso- och sjukvården. Utöver den dagliga städningen av lokalerna på Hallands sjukhus och vårdcentraler utför vi även vårdnära service till vårdenheter på sjukhusen. Med vårdnära service stödjer vi vårdenheterna med olika arbetsuppgifter som ger nytta och värde för vårdpersonalen, så att de kan fokusera på sina patienter och omvårdnaden av dessa.

Med vårdnära service arbetar vi i team och erbjuder medarbetarna ett både flexibelt och omväxlande arbetsinnehåll. Vi som arbetsgivare har förväntan på dig som medarbetare, att du har rätt kompetens och förmåga att prestera inom vårdnära service.

Vi planerar att göra urval och göra intervjuer löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med tanke på den rådande Coronapandemin och att vi inte vet hur situationen ser ut i början av nästa år kan intervjuerna komma att bli digitala. Blir du en av dem som blir kallad till intervju kommer du att få information om hur det kommer att gå till.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ansökningar tas endast emot via ansökningsformuläret, ansökningar via mail eller telefon kommer inte att tas med i urvalsprocessen.

Vi tillämpar en elektronisk rekryteringsprocess där kommunikation och information kommer att ske via e-post.

Inför eventuell anställning måste utdrag ur belastningsregistret kunna uppvisas.

Kontaktpersoner

Maria Kronberg, Avdelningschef Södra Halland
035-13 10 00 (vxl)

Helena Härenstam, Avdelningschef södra Halland
0340-48 10 00 (vxl)

Margareta Ortenlöf, Avdelningschef södra Halland
0340-48 10 00 (vxl)

Maria Wennersten, Avdelningschef Varberg
035-13 10 00 (vxl)

Gordana Vukov, Avdelningschef Kungsbacka och Falkenberg
0340-48 10 00 (vxl)

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Juni 2022 eller tidigare vid behov.
Löneform Månadslön/Timlön
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Södra Halland (Halmstad, Laholm, Hylte), Falkenberg, Varberg, Kungsbacka utifrån önskemål.
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1263
Kontakt Se kontaktpersoner ovan.,
Facklig företrädare Maritta Karlsson, Kommunal, 0702-39 19 98
Josefine Ban, Kommunal, 035-13 19 64
Publicerat 2022-01-10
Sista ansökningsdag 2022-02-28
Senast ändrad: