Självprovtagning covid-19 - provsvar försenade

Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Studerar du till tandhygienist eller tandläkare?

Ort: Samtliga kommuner i Halland

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader, 100%

Publicerad: 2021-12-16

Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Studerar du till tandhygienist, eller läser termin 4-9 på tandläkarprogrammet och är intresserad av att arbeta i sommar? Då är det dig vi vänder oss till! Välkommen att söka till Folktandvården Halland sommaren 2022.

 

Inom Folktandvården Halland är vi cirka 370 medarbetare. Vi tar hand om cirka 125 000 patienter, varav ungefär 55 % är vuxna. Vi har 20 allmäntandvårdskliniker, 4 ortodonti-kliniker och ett tandtekniskt laboratorium, från Kungsbacka i norr till Laholm i söder. Frisktandvård bedrivs framgångsrikt enligt den nationella modellen. Vi har som mål att 35% av våra kunder ska ha frisktandvårdsavtal.

Som medarbetare på Folktandvården Halland har du en närhet till flera professioner och specialistyrken, där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Alla våra medarbetare tar tillsammans ett stort ansvar för att god munhälsa och frisktandvård, där vi också motiverar patienter till egenvård.

Vi vill ge dig som tandvårdsstudent möjligheten att lära känna oss som arbetsgivare och erbjuder tjänstgöring vid några av våra folktandvårdskliniker sommaren 2022. Hos oss får du möjligheten att gå bredvid/auskultera samt praktisera kliniskt i det dagliga arbetet. På så vis får du både inblick i yrket och relevant arbetslivserfarenhet.

Om dig

Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter och kollegor. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som har studerat 9 terminer på Tandläkarprogrammet kan ansöka om tillfällig legitimation hos Socialstyrelsen för att få arbeta som tandläkare hos oss.

Vi ser fram emot att lära känna våra framtida kollegor!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till oss på Folktandvården Halland! 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse sommaren 2022.
Löneform Månadslön/timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Samtliga kommuner i Halland
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1306
Kontakt Caroline Kjellén, Verksamhetschef, caroline.kjellen@regionhalland.se Helen Klang, Verksamhetschef, helen.klang@regionhalland.se
Facklig företrädare Line Attenius, TT, 0736-93 88 64
Birgitta Kollar, Saco-SRAT, 0729- 850 324, Birgitta.Kollar@regionhalland.se
Publicerat 2021-12-16
Sista ansökningsdag 2022-02-28
Senast ändrad: