Direkt till innehållet

Operationssjuksköterska sökes till Operationsavdelningen, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 75-100% Enligt överenskommelse

Publicerad: 2022-05-23

Sista ansökningsdag: 2022-07-10

Sök tjänsten

På operationsavdelningen i Varberg arbetar drygt 100 medarbetare, fördelat på operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Avdelningen har nio moderna salar där cirka 7 000 ingrepp utförs per år inom ortopedi, kirurgi, gynekologi, urologi, medicin och öron.

Är du Operationssjuksköterska och vill bli en del av vår avdelning? Nu har du möjligheten!

Om arbetet

Du kommer att ingå som en värdefull kompetens i teamet på operationsavdelningen med sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Som medarbetare vid Hallands sjukhus Varberg arbetar du med det som är viktigast av allt: livet! Detta innebär ett ansvarsfullt jobb som kräver kunskap, skicklighet och ett stort hjärta. Arbetet är omväxlande, liksom tempot, och det finns goda möjligheter att utvecklas i sin profession.

Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Arbetstid: Dag, men jourtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Tidigare erfarenhet inom operationssjukvård ses som meriterande, men inget krav.

Vi söker dig som tycker om utmaningar och är engagerad i ditt arbete! Du trivs med att arbeta i grupp och har ett positivt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Du sätter alltid patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2022-08-22 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100% Enligt överenskommelse
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/775
Kontakt Ulrika Henriksson, Avdelningschef, 0340-481096
Facklig företrädare Katarzyna Anthin, Vårdförbundet, 0340-480440
Publicerat 2022-05-23
Sista ansökningsdag 2022-07-10

Sök tjänsten