Direkt till innehållet

Specialist i allmänmedicin till vårdcentralen Kolla

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 60-100%

Publicerad: 2022-06-15

Sista ansökningsdag: 2022-07-25

Sök tjänsten

Vårdcentralen Kolla - den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat!

Vi söker nu ytterligare en specialist i allmänmedicin som vill bidra med sin kompetens i team Kolla. Är du en person som vill arbeta på en liten vårdcentral men ändå kunna ta del av alla fördelar som finns i den stora organisationen? Vill du dessutom arbeta på en vårdcentral som drivs av samarbete och utveckling? Då har vi jobbet för dig.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du har såväl planerade som akuta besök, där du möter patienter i alla åldrar. Region Halland och vårdcentralen Kolla fortsätter resan mot att ta ansvar för hela närsjukvårdsuppdraget, när vi möter patienterna där de finns. Detta kan innebära både digitala och fysiska vårdmöten. Vi är nöjda med att redan i dag erbjuda dig möjligheten att arbeta både digitalt och fysiskt. Kolla Vårdcentral har i dag flest chattar/listade patienter av Region Hallands vårdcentraler.

Basen för vårt arbete är dock fortfarande den teambaserade och personcentrerade vården. För dig som läkare innebär det att din vardag och dina arbetsuppgifter blir än mer varierade. BVC ingår i arbetsuppgifterna, även handledning av ST-läkare kan bli en del av ditt dagliga arbete.

I dagsläget ansvarar däremot Vårdcentralen Kolla Inte för något äldreboende.

Vi är måna om en arbetsmiljö där alla kan känna sig stolta över vårt arbete och där vi utvecklas tillsammans. Möjligheten att påverka din egen arbetssituation är stor, hos oss får du utrymme och möjlighet att fördjupa dig inom dina specialområden om intresse finns. Vi ser ditt engagemang som en tillgång och välkomnar dina intressen.

Vi är en motiverad arbetsgrupp på 13 personer som fäster stort värde i samarbete, där vi alla bidrar till att optimera vårdcentralens utbud efter patientens behov och medarbetarnas möjlighet att erbjuda en god och säker vård - hjärtat i vår verksamhet.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kolla är den flexibla och ständigt växande vårdcentralen belägen i ett nytt område i centrala Kungsbacka. Cirka 3 400 invånare har valt att lista sig hos oss. Vi har de mottagningar som behövs för att erbjuda en god och nära vård såsom rehab, BVC, astma/KOL, diabetesmottagning samt psykolog.

Vårdcentralen har ett nära samarbete med specialistmottagningarna på Kungsbacka sjukhus.

Då vi är en liten, tvärprofessionell arbetsgrupp lägger vi stort fokus på ständiga förbättringar och samarbete över gränser för att leverera den bästa vården för våra hallänningar. 

Hos oss finner du ett närvarande och stödjande ledarskap, där fokus ligger på delaktighet och tillit i de processer som leder verksamheten framåt mot våra mål och nöjda patienter. 

Om dig

När det gäller de formella kraven välkomnar vi dig som är legitimerad specialistläkare i allmänmedicin eller har en specialistutbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig och relevant för vår verksamhet, med behörighet att verka inom svensk sjukvård.  För att säkerställa god och säker kommunikation ställs krav på goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

För att trivas hos oss bör du ha en väl utvecklad samarbetsförmåga, med patienter och med övriga professioner på vårdcentralen. Grunden för gott samarbete är kommunikation och att konstruktivt kunna bidra till att lösa de utmaningar och prioriteringar vi ställs inför varje dag. Du behöver därtill vara strukturerad och flexibel samt ha en positiv inställning till ditt arbete och handla i enighet med fattade beslut, policys och riktlinjer.

Du underhåller och utvecklar både din och teamets kompetens, samt är med och tar initiativ som driver vår vårdcentral framåt. Du ska tycka att just du kan bidra och vara en del av helheten i team Kolla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen in i värmen hos oss på Vårdcentralen Kolla, vi ser fram emot att träffa dig!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/885
Kontakt Susann Börjesson, verksamhetschef, 073-8681601
Facklig företrädare Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56000(vxl)
Publicerat 2022-06-15
Sista ansökningsdag 2022-07-25

Sök tjänsten