Direkt till innehållet

Sjuksköterska till avd. 81, Ortopedikliniken

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-20

Sista ansökningsdag: 2022-07-20

Sök tjänsten

Vill du arbeta med ett härligt team för att utveckla Hallands ortopedi då är detta rätta arbetsplatsen för dig. Här erbjuds du personlig utveckling, nya utmaningar och god gemenskap.

Arbetsuppgifter

Hos oss blir du en viktig nyckelfunktion i vår verksamhet. Som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med läkare, undersköterskor och paramedicinsk personal. Här får du möjligheten att arbeta med omvårdnad och medicinsk behandling av den ortopediska patienten för att möjliggöra bästa förutsättningar för patienterna efter operation.

Dina arbetsuppgifter innebär att leda omvårdnadsarbetet på en ortopedisk vårdavdelning, förbereda patienter för operation samt omhänderta och vårda patienter postoperativt. Här finns möjlighet till personlig utveckling och delaktighet i avdelningens utveckling mot framtidens vårdavdelning. Arbetstid: dag/kväll.

Just nu pågår ett arbete att skapa en vidareutbildning för sjuksköterskor inom ortopedi som bland annat innefattar en 15hp kurs på Lunds universitet.  Vi ser gärna att du som vår nya kollega går denna utbildning, men det kan vi prata mer om vid en eventuell intervju.

Om arbetsplatsen

Avdelning 81 är en ortopedisk vårdavdelning indelad i en akut enhet med 22 vårdplatser och en elektiv enhet med 12 vårdplatser. Vi arbetar i processer och jobbar mycket med korta vårdtider. Som vårdpersonal på avd. 81 börjar man i den akuta enheten för att sedan efter en tid skolas in i den elektiva verksamheten. Vi arbetar i olika grupper med egna ansvarsområden och tittar på hur man på bästa sätt kan utforma framtidens vårdavdelning inom ortopedi.
Som sjuksköterska på ortopeden har du stora möjligheter att vara med och utveckla framtidens ortopedi i Halland!

Vårt mål är en effektiv värdeintensifierad vårdkedja med bra flöde och god kvalitet med patienten i fokus. Vi arbetar processorienterat enligt Lean för att utveckla våra vårdavdelningar. Du har möjlighet att arbeta med förbättringsarbeten och om intresse finns inom specifika ansvarsområden.

Arbetsmiljö är viktigt och vi vill att det ska vara roligt att gå till jobbet - här möter du en arbetsgrupp med god sammanhållning och högt i tak.

Ny till yrket? Hallands sjukhus erbjuder basår!

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.

Du får också:

  • Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
  • Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
  • Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar

Läs mer om basåret på Hallands sjukhus här.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har du erfarenhet inom ortopedi är det meriterande.

Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt bemötande i ditt sätt att arbeta. Du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/886
Kontakt Eva Dahlberg, Avdelningschef, 035-134672 Anna Lagerstedt, Avdelningschef, anna.lagerstedt@regionhalland.se
Facklig företrädare Marita Andersson, Vårdförbundet, 035-131000(vxl)
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-07-20

Sök tjänsten