Direkt till innehållet

Sjuksköterska sökes till BUP-mottagningen, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-20

Sista ansökningsdag: 2022-07-10

Sök tjänsten

Din roll hos oss

Vi söker två sjuksköterskor, vilket innebär att vi utökar nu vårt sjukskötersketeam med ytterligare en tjänst. Mottagningen präglas av ett gott samarbetsklimat, professionalitet och hög serviceanda. Vi ser det som en självklarhet att du är engagerad och delaktig i det utvecklingsarbete som pågår på mottagningen. Du kommer att ges chans att utvecklas i din profession i samverkan med andra kollegor samt genom fortbildning och kompetensutveckling.

Som sjuksköterska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter uppföljning av patienter med pågående medicinering samt justering av behandling vid behov. I arbetet ingår även att ge information, råd och stöd till barnen/ungdomarna och deras föräldrar. Arbetet kräver ett nära samarbete med läkare men också med övriga medlemmar i teamet. Vi har tät kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 870 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer. Vårt valspråk är: ”Psykiatrin Halland – i ständig förbättring”.

BUP i Varberg är en öppenvårdsmottagning som erbjuder utredning, vård och behandling för barn och ungdomar 0-17 år med psykiatriska tillstånd och behov av insatser på specialistnivå. Hos oss arbetar psykologer, läkare, specialpedagog, socionomer, sjuksköterskor, läkarsekreterare och arbetsterapeut i team. Vi har ett brett utbud av behandlingsinsatser och jobbar kontinuerligt med förbättringar av vården. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån psykiatrisk diagnostik och låter psykosociala, psykologiska och farmakologiska behandlingsinsatser komplettera varandra.

Mottagningen arbetar med mentorskap för nyanställda personer och på kliniknivå finns det internutbildning som är obligatorisk för nyanställd personal. Samarbete med skola och socialtjänst är en viktig del av vårt arbete.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och deras föräldrar. Det är meriterande med vidareutbildning i psykiatri alternativt annan relevant vidareutbildning. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning samt även goda datorkunskaper.

Vi ser gärna att du är en glad och positiv sjuksköterska som gillar att arbeta i team. Du arbetar i nära samverkan med övriga professioner och anpassar ditt förhållningssätt utifrån patientens behov. Då vi ser det som viktigt att du skall trivas hos oss, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske 12 och 14 juli.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/898
Kontakt Annika Westlund, Avdelningschef, 0340-482214
Facklig företrädare Annika Sjöberg, Vårdförbundet , 035-134426
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-07-10

Sök tjänsten